پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۱۰

سردار توکلی خبر داد:

روزانه 11 سارق در قم دستگیر می‌شود / آمار جرم در قم پایین‌تر از میانگین کشوری

روزانه 11 سارق در قم دستگیر می‌شود / آمار جرم در قم پایین‌تر از میانگین کشوری

قم - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان قم از دستگیری روزانه 11 سارق در قم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار مهدی توکلی ظهر دوشنبه در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه که در سالن جلسات پلیس آگاهی قم برگزار شد، اظهار داشت: به طور میانگین روزانه در قم 11 سارق دستگیر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه وقوع جرایم در قم نسبت جمعیت استان از میانگین کشوری پایین‌تر است، ابراز داشت: در استان از هر سه نفر مقتول یک نفر توسط نزدیکان به قتل رسیده است.

فرمانده انتظامی قم ادامه داد:  در سال 88 حدود 29.4 درصد افرادی که به قتل رسیده‌اند در اثر اختلافات خانوادگی بوده است و عمدتاً قربانیان قتل ها خانم ها هستند.

وی افزود: نیمی از مقتولان مونث در سال 88 توسط بستگان نزدیک خود به قتل رسیده‌اند و حدود هفت درصد قربانیان قتل‌های خانوادگی، کودکان بیگناه کمتر از ده سال هستند.

ریشه قتل ها مسائل اخلاقی است

توکلی با بیان اینکه علت بخشی از وقوع قتل‌های استان از مسائل و ناهنجاری‌های اخلاقی در خانواده است، اضافه کرد: طبق آمار در محله‌هایی که ماهواره بیشتر وجود دارد درصد جرم و وقوع جنایت در این محلات بالا است و نوک پیکان ماهواره توسعه، فرهنگ ضد اخلاقی در جامعه است.

وی در خصوص طرح جمع آوری ماهواره در قم افزود: در این طرح 11 هزار و 875 قطعه تجهیزات ماهواره از پشت بام منازل جمع آوری شد که از این تعداد پنج هزار دیش و مابقی ریسور بوده است.

فرمانده انتظامی قم ادامه داد: جمع آوری ماهواره از سطح استان بازتاب خوبی داشته است و مرحله دوم این طرح نیز رو به اتمام است و مرحله سوم آن نیز بعد ازهفته ناجا اجرا خواهد شد که در این طرح نیروی انتظامی برای جمع آوری ماهواره مجاز به ورود به منازل است.

میانگین جرم در قم 4.6 کاهش داشته است

وی ابراز داشت: میانگین جرم و جنایت در طی 6 ماه اول سال جاری حدود 4.6 درصد کاهش داشته است.

سردار توکلی گفت: نسبت به صحت آمارهای ارائه شده بیش از 98 درصد اطمینان داریم و آمارهای نیروی انتظامی نسبت به گذشته قابل اعتمادتر شده است و اعداد واقعی هستند.
 

کد خبر 1423317

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha