پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ مهر ۱۳۹۰، ۸:۵۴

برپایی «شب ابن بطوطه» در تهران

برپایی «شب ابن بطوطه» در تهران

سلسله برنامه‌های شب‌های بخارا، «شب ابن بطوطه» را در تهران برگزار می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم «شب ابن بطوطه» از سلسله برنامه‌های شبهای بخارا با همکاری کتابخانه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی و خانه هنرمندان ایران در ساعت پنج بعدازظهر پنچشنبه 14 مهرماه 1390 در تالار استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

در این مراسم، محمدعلی‌موحد و حجت الاسلام رسول جعفریان درباره ابن بطوطه سخنرانی خواهند کرد و فیلم مستندی درباره سفرهای وی نیز به نمایش درخواهد آمد.

ابن بطوطه از مردم طنجه مراکش است و بزرگ‌ترین ونامدارترین جهانگرد جهان اسلام به شمار می‌آید. وی شهرهایی چون هرمز و لارستان و شیراز و اصفهان و شوشتر را دوبار و شهرهایی چون تربت جام و طوس و مشهد و نیشابور و بسطام را یک بار در طول سفرهای خود دیده است و مشاهدات خود را در سفرنامه مفصل خود آورده است.

یادآور می‌شود سفرنامه ابن بطوطه در سال 1337 با ترجمه محمد علی موحد در دو مجلد توسط بنگاه ترجمه و نشر کتاب منتشر شده است.

کد خبر 1423721

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha