پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ مهر ۱۳۹۰، ۹:۰۸

احمدی مقدم خبر داد:

وجود یک میلیون و 200 هزار معتاد دائمی و 400 هزار معتاد به هروئین

وجود یک میلیون و 200 هزار معتاد دائمی و 400 هزار معتاد به هروئین

فرمانده نیروی انتظامی از شناسایی یک میلیون و 200 هزار معتاد دائم المصرف در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی صبح چهارشنبه در حاشیه مراسم صبحگاه مشترک نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هم اکنون در کشور یک میلیون و 200 هزار معتاد دائم المصرف شناسایی شده اند که برخی از آنها دارای تمکن مالی بوده و نیاز مالی ندارند. همچنین 400 هزار معتاد هروئین در کشور شناسایی شده اند که مرکز درمانی برای اقامت دائمی آنها وجود ندارد.

وی با اشاره به برخورد با مراکز درمان غیر مجاز اعتیاد اظهار داشت: شناسایی و برخورد با کمپ های درمانی غیر مجاز وظیفه ستاد مبارزه با مواد مخدر و دستگاههای درمانگر است. اگر آنها از پلیس بخواهند که با مراکز غیر مجاز برخورد شود پلیس با آنها برخورد می کند. باید بتوانیم روش های درمان را اصلاح کنیم اما وظیفه برخورد با این مراکز بر عهده دستگاههای مسئول است که بار اول به آنها اخطار داده می شود و در صورت بی توجهی، پلیس با این مراکز برخورد می کند.

احمدی مقدم در پاسخ به پرسش در مورد قاطعیت پلیس در انجام وظیفه گفت: قاطعیت پلیس با حقوق مردم مرز ظریفی دارد باید به ماموران آموزش حرفه ای و آموزش قدرت تشخیص دهیم تا این مسئله موجب قاطعیت در اجرا شود. برای اجرای قانون مسامحه نداریم. اجرای سختگیرانه بدون بسترسازی چیزی جز شکستن قانون و ابهت پلیس ندارد.

فرمانده ناجا امنیت اجتماعی را نیاز دائمی مردم دانست و تاکید کرد: هم اکنون شرایط امنیت اجتماعی و امنیت کشور در مقایسه با کشورهای منطقه بهبود یافته و از نظر نرم های جهانی در وضعیت خوبی به سر می بریم. هم اکنون جرائم جنایی در کنترل نیروی انتظامی است ضمن اینکه در شرق کشور دیگر با بحران روبرو نیستیم.

کد خبر 1424758

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha