- "معمر قذافی" دیکتاتور فراری لیبی از مردم این کشور خواست که تظاهرات میلیونی علیه شورای انتقالی برگزار کنند.
- "ایهود باراک" وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از شورای نظامی حاکم بر مصر به خاطر حفظ روابط با این رژیم و پایبندی به معاهده کمپ دیوید قدردانی کرد.
- "خلیل الحیه" از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) اعلام کرد که این جنبش نه سیاستهای خود را بر طرفی دیکته می کند و سیاستهای دیکته شده را می پذیرد.
- "معز الطرابلسی" داماد "زین العابدین بن علی" دیکتاتور مخلوع تونس در "رم" ایتالیا به اتهام دست داشتن در قضایای فساد دستگیر شد.
- "ابومازن" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد که از هر توافقی میان حماس با اسرائیل درباره پرونده "گلعاد شالیت" نظامی رژیم صهیونیستی نزد حماس با اسیران فلسطینی حمایت می کند.
- "ولید المطماطی" رئیس سازمان حقوق بشر انقلابیون لیبی از تلاش معمر قذافی برای اعدام 1000 انقلابی در اول سپتامبر و ناکامی آن به علت آزادی طرابلس پرده برداشت.
- 133 صهیونیست افراطی با حمله به ضریح یوسف پیامبر(ع) در منطقه بلاطه در شرق نابلس اقدام به تخریب آن کردند.
- "رابرت مولر" مدیر دفتر تحقیقات فدرال آمریکا اذعان کرد که خطر تروریسم رو به رشد داخلی بزرگترین تهدید کنونی برای آمریکا محسوب می شود.
- کنیا تعدادی زیادی نیرو در مرز با سومالی مستقر کرد.
- "ولادیمیر پوتین" نخست وزیر روسیه اعلام کرد که مسکو قصد ندارد به ناتو یا اتحادیه اروپا بپیوندد.
- "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا اعتراف کرد که بحران اروپا می تواند تاثیرات زیادی بر آمریکا داشته باشد.
- "سرگی نوروف" عضو حزب "روسیه متحد" بر نامزدی ولادیمیر پوتین در انتخابات ریاست جمهوری روسیه تاکید کرد.
- ژنرال "پرویز اشفق کیانی" رئیس ستاد مشترک ارتش پاکستان به افغانستان درباره فعالیت های خرابکارانه در مرز دو کشور هشدار داد.
- زلزله ای با قدرت 6.2 ریشتر شمال غرب آرژانتین را لرزاند.
- مرکز پژوهشی "ریچارد جرمیت" آمریکا اعلام کرد که اسرائیل سومین صادرکننده سلاح در دنیا است.
- یک مسئول کنسولگری چین در شهر "هوکایدو" ژاپن از غرق شدن یک کشتی این کشور به علت برخورد با کشتی ماهیگیری تایوانی در منطقه "نیرومو" ژاپن خبر داد.
نظر شما