پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ مهر ۱۳۹۰، ۲۰:۰۳

سرهنگ صالحی تاکید کرد:

همیاران پلیس در ارتقای فرهنگ ترافیک نقش موثری دارند

همیاران پلیس در ارتقای فرهنگ ترافیک نقش موثری دارند

کرج - خبرگزاری مهر: جانشین فرماندهی انتظامی استان البرز، گفت: همیاران پلیس در ارتقای فرهنگ ترافیک در این استان نقش موثری داشته اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسین صالحی روز یکشنبه در همایش تجلیل از نمونه های ترافیکی استان البرز در تالار شهیدان نژاد فلاح کرج اظهار داشت: خوشبختانه پلیس با آموزش زیربنایی کودکان و نوجوانان در بحث ترافیکی توانسته است فرهنگ ترافیک را در خانواده ها تعمیم دهد.
 
وی یکی از اقدامات مهم و شایسته نیروی انتظامی در سالهای اخیر را استفاده از کودکان و نوجوانان به عنوان همراهان پلیس عنوان کرد و افزود: همیاران پلیس در کاهش تخلفات و تصادفات و ارتقاء فرهنگ ترافیک نقش موثری داشته اند.

صالحی افزود: با موفقیت این طرح عظیم می توان در بخش های دیگر اجتماعی و فرهنگی به صورت ریشه ای گام برداشت و به موفقیت هایی که اهداف یک جامعه است، دست یافت.
 
همچنین در این مراسم سرهنگ صالحی از مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز به عنوان برترین فرد در موضوع همیاران پلیس نام برد و گفت: نشان فرهنگ یاری را به ایشان اهدا می کنیم.
 
در پایان این همایش از چند نفر از همیاران پلیس و پلیس یاران جوان و تنی چند از مسئولان قدردانی شد.
 
 به گزارش خبرنگار مهر، در پنجمین روز از هفته ناجا، همایش تجلیل از نمونه های ترافیکی در تالار شهیدان نژادفلاح  کرج، محل برپایی نمایشگاه هفته ناجا استان البرز با حضور فرمانده انتظامی استان البرز، شهردار کرج و جمعی از مسئولان برگزار شد.
کد خبر 1428520

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha