پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ مهر ۱۳۹۰، ۸:۰۴

فروزنده در گفتگو با مهر:

90 خدمت برای ارائه از دفاتر پیشخوان شناسایی شده است

90 خدمت برای ارائه از دفاتر پیشخوان شناسایی شده است

بجنورد - خبرگزاری مهر: معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور عنوان کرد: تاکنون 90 خدمت از خدمات سازمانهای اجرایی کشور برای ارائه از دفاتر پیشخوان شناسایی شده است.

لطف الله فروزنده در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه طرح تحول نظام اداری کشور در دستور کار قرار گرفته است، اظهار داشت: خدمات دولت به جامعه روستایی و شهری در سطح کشور از طریق دفاتر پیشخوان صورت خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: در همین خصوص تا کنون 90 خدمت دستگاههای اجرایی کشور برای ارائه به مردم از طریق دفاتر پیشخوان شناسایی شده است که دستگاههای اجرایی استانها نیز موظف به اجرای این قانون هستند.

وی تاکید کرد: برای اجرای این قانون باید مشکلات زیرساخت مخابراتی و اینترنتی مرتفع شود که در حال پیگیری هستیم.

فروزنده در خاتمه بر احداث پایگاههای اطلاعات آمار که مبنای برنامه ریزیهای مدیران اجرایی خواهد بود، تاکید کرد و گفت: با راه اندازی آن در سطح استانها تمامی عملکرد مدیران را می توان از طریق این پایگاه ارزیابی کرد.

کد خبر 1429592

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha