حیدر عباس زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نیروی انتظامی استان ایلام در بین استانهای کشور در باب احساس امنیت با رتبه 76 درصد از لحاظ احساس امنیت اجتماعی و میزان رضایتمندی مردم از عملکرد پلیس، رتبه دوم را در سراسر کشور به دست آورده است و این در حالی است که جزیره کیش مقام را اول کسب کرده است.
وی بیان داشت: فرمانده انتظامی استان ایلام در شش ماهه اول سال جاری در بحث مهار و کنترل سرقت ها توفیقات قابل قبولی داشته به طوری که 89 درصد سرقت های انجام شده در ایلام تمام آنها شناسایی و سارقین دستگیر شده اند.
این فرمانده انتظامی تصریح کرد: همچنین در این مدت میزان ارتکاب سرقت اتومبیل 15 درصد، سرقت موتورسیکلت 58 درصد، کیف قاپی 56 درصد و سرقت احشام 18 درصد در استان ایلام در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته که این نشانگر تلاش و کوشش سبزپوشان انتظامی استان در راستای کنترل آسیبهای اجتماعی بوده است.
فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون تنها یک مورد سرقت مسلحانه در ایلام اتفاق افتاده که به شناسایی و دستگیری این فرد منجر شده است، گفت: میزان وقوع قتل عمدی در استان در مقایسه با سال گذشته 22 درصد کاهش یافته است و تمام افرادی که مرتکب قتل شده اند، شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضایی تحویل داده شده اند.
وی به وضعیت مواد مخدر در استان اشاره کرد و اظهار داشت: خوشبختانه استان ایلام در مسیر ترانزیت حمل مواد مخدر قرار ندارد و میزان کشف مواد مخدر در ایلام در شش ماهه ابتدای امسال نسبت به دوره مشابه سال گذشته 79 درصد افزایش یافته است.
نظر شما