عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با مهم خواندن وضعيت فعلي منطقه ،بر عمل با تدبير ملت و دولت براي حفظ عزت و اقتدارشان تاكيد كرد .
وي با اشاره به فرو پاشي حكومت غير مردمي صدام پس از تسلط امريكا و انگليس بر اين كشور ،آنرا نتيجه زياده طلبي قدرت هاي خارجي و مشي توسعه طلبانه آنها و تلاش براي دستيابي به منابع زيرزميني منطقه دانست و گفت :امروز ديپلماسي نظامي را به جاي ديپلماسي متكي به حقوق مردم در منطقه قرار داده اند .
وي با اشاره به اينكه مردم ايران در سالهاي گذشته نشان داده اند كه هر گاه خطري متوجه نظام و كشور شده است با تمام وجود از آنها دفاع كرده اند وامروز نيز عليرغم همه مشكلات ونارساييها اين راه را ادامه مي دهند وحكومت نيز بايد براي رفع شكافهاي
موجود و رفع موانع موجود بر سر راه مجلس تلاش كند .
سليماني تاكيد كرد : براي پاسداري از نظام و راه امام ، كشور نيازمند تجديد نظراصولي مسئولان رده بالا در گسترش آزادي و حفظ حاكميت ملي نيست بلكه در اين ميان ضرورت دارد موانع در تصويب قوانين مورد خواست مردم و به خصوص لوايح دو گانه برداشته شود تا زمينه هاي حضور و همدلي بيش از پيش فراهم شود .
نماينده مردم تهران در مجلس:
براي مقابله با تهديدات خارجي راهي جز ايجاد همدلي ملت با مسئولان وجود ندارد
داود سليماني نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در نطق پيش از دستور خود در جلسه علني مجلس شوراي اسلامي گفت :براي مقابله با تهديدات خارجي راهي جز ايجاد احساس همدلي ملت با مسئولان نداريم .
نظر شما