پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

در مالزی صورت گرفت؛

تجمع اتباع میانمار مقابل سفارت این کشور/ درخواست آزادی زندانیان سیاسی

تجمع اتباع میانمار مقابل سفارت این کشور/ درخواست آزادی زندانیان سیاسی

کوالالامپور – دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق آسیا: جمعی از اتباع میانمار با برگزاری تجمعی اعتراض آمیز در مقابل سفارت این کشور در کوالالامپور خواستار آزادی زندانیان سیاسی در این کشور شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، شرکت کنندگان در تجمع امروز سه شنبه با در دست داشتن پارچه نوشته هایی مبنی بر توقف کشتار مخالفان، توقف نقض حقوق بشر و آزادی میانمار خواستار توقف رفتارهای سرکوبگرانه دولت این کشور شدند.

این تجمع اعتراض آمیز در حالی برگزار می شود که دولت میانمار روز سه شنبه از عفو 6 هزار و 300  زندانی از زندانهای این کشور خبر داد اما مشخص نیست  که زندانیان سیاسی نیز شامل عفو شدگان هستند یا خیر.
 
کمیسیون ملی حقوق بشر میانمار با مثبت ارزیابی کردن این اقدام دولت خواستار آزادی زندانیانی شد که آزادی آنان تهدیدی برای ثبات و امنیت کشور محسوب نمی شود.
 
آزادی حدود 2 هزار زندانی سیاسی در میانمار که شامل روزنامه نگاران، وکلا و فعالان دموکراسی خواه در این کشور می شود، حرکتی به سوی دموکراسی ارزیابی می شود و تحلیل گران بر این باورند که پس از آزادی آنگ سان سوچی رهبر مخالفان دولت و مذکرات او با دولت این حرکت تسریع شده است.
کد خبر 1430280

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha