پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۳۲

معاون جدید صدای شبکه سهند معرفی شد/ تلاش برای ارتقای کیفی برنامه ها

معاون جدید صدای شبکه سهند معرفی شد/ تلاش برای ارتقای کیفی برنامه ها

تبریز - خبرگزاری مهر: طی آیینی ویژه، معاون جدید صدای "شبکه سهند " آذربایجان شرقی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی نواداد، مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی ظهر سه شنبه در این آیین رادیو را اساس و عمق حوزه برنامه سازی در رسانه عنوان کرد وگفت: رادیو، طلایه دار پیام رسانی است.

وی با اشاره به پیشینه شبکه استانی صدا در تبریز، اهمیت آن را نسبت به سایر شبکه های استانی صدا مهم ارزیابی کرد و پیام رسانی و پیام سازی را دو وظیفه مهم سازمان صدا وسیما بیان کرد.

وی عنوان کرد: باید همواره، خلاقیت، پویایی و ارتقای کیفیت برنامه ها، محوریت سیاست رادیو تبریز باشد.

نواداد از برنامه سازان خواست توجه به فرمایشات رهبر انقلاب در ابلاغ محورهای چهارگانه دین، امید، آگاهی و اخلاق را نصب العین خود قرارداده و در راه تحقق آن از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نباشد.

در ادامه، مهدی راثی معاون سابق صدای مرکز آذربایجان شرقی با ارائه گزارشی در مورد سیاست کاری رادیو در سالجاری گفت: هدف تعالی تولیدات مرکز، کیفی سازی برنامه های شبکه و حضور موثر در رقابت های جشنواره ای است.

وی توجه به ایده های جدید در امر برنامه سازی و پردازش این ایده ها جهت تبدیل شدن به برنامه را از جمله موارد مورد توجه مدیریت شبکه دانست و افزود: در این زمینه به منظور کیفی سازی امورات جلسات مختلف با حضور اندیشمندان متعدد تشکیل و تصمیمات برنامه ای مختلف اتخاذ شده است.

در ادامه این برنامه علی عیسی زاده معاون جدید صدای مرکز آذربایجان شرقی نیز گفت: در حال حاضر در شبکه استانی صدای مرکز آذربایجان شرقی، سالانه 4900 ساعت تعهد تولید برنامه داریم و این درحالی است که در هر روز 34 عنوان برنامه نزدیک به 20 ساعت تولید و پخش می شود.

وی افزود: با توجه به رقابت رسانه های قابل دریافت در استان و جایگاه واقعی رادیو در استان، مخاطب محوری، توجه به نیروی انسانی متخصص و استفاده از اندیشمندان، کارشناسان و افراد متخصص را در افزایش کیفیت برنامه های رادیو موثر دانست.

وی همچنین توجه به نوع چینش برنامه ها بصورت هدفمند و علمی براساس شناخت صحیح از مخاطب را در ایفای نقش رسانه که همان انتقال پیام به مخاطب است تاثیرگذار دانست.

برنامه ریزی، هدایت، ساماندهی و اداره همه امور و فعالیتهای مربوط به معاونت صدا و ایجاد هماهنگی با واحد های مختلف برای تهیه و ساخت برنامه های فاخر رادیویی و همچنین ایجاد هماهنگی و ارتباط مستمر با شبکه های رادیویی مراکز استانها و سراسری از جمله برنامه های آینده ی معاون صدای مرکز آذربایجان شرقی" به شمار می رود.

در پایان این مراسم علی عیسی زاده به عنوان معاون صدای مرکز آذربایجان شرقی معرفی و از زحمات مهدی راثی در زمان تصدی مسئولیت معاونت صدای مرکز آذربایجان شرقی تجلیل و قدردانی شد.

گفتنی است علی عیسی زاده مسئولیت "گروه تلویزیونی بسیج صداوسیمای مرکزآذربایجان شرقی" و "گروه رادیویی بسیج صداوسیمای مرکز مهاباد" را در کارنامه کاری خود دارد.

کد خبر 1430384

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha