پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ دی ۱۳۸۳، ۱۳:۳۳

سفارت روسيه در تهران خبر داد :

ولاديمير پوتين به تهران مي آيد

سفارت فدراسيون روسيه در تهران اعلام كرد : ولاديمير پوتين براي ديدار و گفتگو با مقامات ايران به تهران سفر خواهد كرد .

سفارت روسيه در تهران با تاييد خبر سفر ولاديمير پوتين رييس جمهوري فدراسيون روسيه به تهران به خبرنگار سياسي مهر  گفت : اين سفر مطمئنا انجام خواهد شد ولي هنوز تاريخ دقيق آن مشخص نشده است .

پيشتر رييس شوراى فدراسيون روسيه اعلام كرده بود :  سفر ولاديمير پوتين رييس جمهورى روسيه به ايران ، در سال جديد ميلادى، نقطه عطف روابط دو كشور خواهد بود.

اين مقام روس با اشاره به اهميت همكاريهاى دوجانبه و بين المللى دو كشور، ابراز اميدوارى كرد كه با سفر پوتين به ايران ، دامنه اين مناسبات توسعه يابد. 

رييس شوراى فدراسيون روسيه در سفر چند وقت اخير خود به تهران  با سيد محمد خاتمي رييس جمهورى، آيت الله هاشمي رفسنجاني رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام ، غلامعلي حداد عادل رييس مجلس شوراي اسلامي وآيت الله  جنتي  دبير شوراى نگهبان ، ديدار و گفتگو كرد.

سخنگوي وزارت خارجه كشورمان نيز پيشتر  در خصوص سفر پوتين به ايران و محورهاي مورد مذاكره گفته بود : هنوز تاريخ سفر تعيين نشده است بهرحال ما با روسيه زمينه كار بسيار زيادي داريم ، روابط دو جانبه در ابعاد اقتصادي ، سياسي و بين المللي و مسائل درياي خزر و مبارزه با تروريسم و مواد مخدر . روسيه يكي از شركاي ايران است و زمنيه هاي گوناگوني براي گسترش روابط وجود دارد و اگر تاريخ سفر مشخص شود ، محورهاي مورد گفتگو را اعلام مي كنيم .

کد خبر 143040

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha