پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ مهر ۱۳۹۰، ۱۱:۵۹

قناعت:

382 روستای گلستان در 6 سال اخیر گازدار شدند

382 روستای گلستان در 6 سال اخیر گازدار شدند

مینودشت - خبرگزاری مهر: استاندار گلستان گفت: در طول 27 سال گذشته 189 روستای استان از نعمت گاز بهره مند شدند اما در شش سال فعالیت دولت نهم و دهم به 382 روستا در گلستان گازرسانی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد قناعت صبح شنبه در حاشیه اجری طرح های گازرسانی در شرق استان افزود: تا دهه فجر سال آینده تمام روستاهای منطقه مینودشت و گالیکش از نعمت گاز بهره مند خواهند شد.

وی با بیان اینکه آمار ارائه شده در مراسمها بسیار چشمگیر است،  تصریح کرد: این آمار و موفقیتها در بخش‎های مختلف از جمله راه‎های روستایی، ارتقای شاخص‎های آموزشی، شاخص بهداشتی و سلامت، برق‎رسانی و بهره‎مندی از آب سالم و بهداشتی به دست آمده است.

وی ادامه داد: در گذشته سهم سرانه ورزشی در استان دو دهم مترمربع بوده است اما با اقدامات انجام شده این سهم به هفت دهم درصد ارتقا یافته است.

استاندار گلستان گفت: با وجود پروژه‎ها و کارهای بزرگی که در سطح کشور و استان انجام گرفته است اما دولت این اقدامات را گام اول می‎داند.

قناعت افزود: دولت احمدی‎نژاد این اقدام را نقطه مطلوب نمی‎دانند ولی گام نخست را به صورت جدی برداشته است.

وی اضافه کرد: طبیعی است وقتی دولتمردان از جنس مردم بوده و سختی‎های و محرومیت را از نزدیک درک کند و فاصله آن چنانی با مردم نداشته باشند کارهای چشمگیر انجام خواهند داد.

استاندار گلستان با اشاره به اینکه رشد چشمگیری که هم اکنون در بخشهای مختلف شاهد هستیم به برکت خدمات صادقانه دولت احمدی‎نژاد است، گفت: اکنون به هر استان که پا می‎گذاریم رشد و توسعه و خدمت‎رسانی صادقانه را به عینه خواهیم دید.

قناعت در پایان گفت: امروز جمهوری اسلامی از مقتدرین نظام‎های دنیا است چون مردم ایران سربلند با نظام و رهبری عجین شده‎اند .

کد خبر 1433114

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha