پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۵۹

سعادتی به مهر خبر داد:

سرمایه گذاری چهار هزار میلیارد ریالی طرح توسعه مجتمع فولاد گیلان

سرمایه گذاری چهار هزار میلیارد ریالی طرح توسعه مجتمع فولاد گیلان

رشت - خبرگزاری مهر: استاندار گیلان با اشاره به سرمایه گذاری چها هزار میلیارد ریالی طرح توسعه مجتمع فولاد گفت: با اجرای این طرح که شامل تولید 1.5 میلیون تن فولاد خام است برای هزار نفر اشتغالزایی ایجاد می شود.

مهدی سعادتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برای رسیدن به اهداف نهضت ایجاد اشتغال فقط به اعتبارات دولتی نمی توان بسنده کرد از اینرو باید با تمام توان از سرمایه گذاری خارجی و بخش خصوصی حمایت کرد.

وی همچنین با اشاره به ایجاد راهکارهای در گیلان به منظور تسهیل سرمایه گذاری خارجی و بخش خصوصی در استان اظهارداشت: دراین زمینه مذاکراتی با سرمایه گذاران داخلی و همچنین سرمایه گذارانی از روسیه، آلمان، پاکستان، تانزانیا و کنیا در حال انجام است.

برگزاری همایش سرمایه گذاران داخلی و خارجی در گیلان

استاندار گیلان با اشاره به برگزاری همایش بزرگ سرمایه گذاران داخلی و خارجی در اردیبهشت ماه سال آینده در استان تأکید کرد: دروازه های جدید به روی استان در بخش سرمایه گذاری باز خواهد شد.

وی افزود: بخش خصوصی همواره ثابت کرده که در صورت حمایت از آن به مراتب کارایی بیشتر از بخش دولتی دارد.

سعادتی همچنین با اشاره به طرح توسعه مجتمع بزرگ فولاد گیلان گفت: برای رفع مشکلات و توسعه این مجتمع بخش خصوصی عزمی جدی وجود دارد.

وی اظهارداشت: از تمامی مدیران دستگاههای اجرایی خواست نهایت همکاری برای توسعه این طرح را داشته باشند.

استاندار گیلان ادامه داد: صنعت فولاد برای استان دارای جایگاه با اهمیتی است و تلاش می شود تا با حمایت از سرمایه گذاران داخلی و خارجی نسبت به رفع مشکلات و توسعه این صنعت در استان گام های اساسی برداشته شود.

کد خبر 1434567

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha