پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ مهر ۱۳۹۰، ۹:۰۲

پوریانی:

رویه واحدی برای برخورد با عرضه کنندگان قلیان در گلستان وجود ندارد

رویه واحدی برای برخورد با عرضه کنندگان قلیان در گلستان وجود ندارد

گرگان - خبرگزاری مهر: دادستان عمومی و انقلاب گرگان از نبود رویه واحد در برخورد با عرضه کنندگان قلیان در سطح استان انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس پوریانی صبح دوشنبه در نشست برنامه ریزی برای برخورد با عرضه قلیان افزود: تاکنون بارها جلسات مشترکی با دستگاه های مرتبط در استان به منظور اتخاذ رویه واحد برای برخورد با عرضه کنندگان قلیان اتخاذ شده است.

وی  گفت: متاسفانه نبودن رویه واحد و چندگانگی در برخورد با عرضه کنندگان قلیان در اماکن عمومی کمک چندانی به کنترل این پدیده در اماکن عمومی نکرده است.

پوریانی با اشاره برخورد های جدی صورت گرفته در مرکز استان با مراکز عرضه قلیان، افزود : باید با عزم جدی مسئولان در همه شهرهای استان با صاحبان این مراکز برخورد شود.

وی تصریح کرد: قلیان علاوه بر آسیب های جدی که به سلامت افراد وارد می کند می تواند بستر  آلودگی افراد به مواد مخدر را نیز فراهم کند.

معاون برنامه ریزی و توسعه قضایی دادگستری استان نیز با ابراز تاسف از نهادینه شدن فرهنگ استفاده از قلیان در برخی خانواده ها گفت: باید با کمک رسانه های دیداری و شنیداری برای برخورد با این پدیده فرهنگ سازی شود.

فیض محمد خورشیدی همچنین از اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان نیز خواست: علاوه بر دقت در صدور مجوز برای سفره خانه های سنتی بر خدماتی که این سفره خانه ها به مردم ارائه می شود بیش از پیش نظارت داشته باشند.

کد خبر 1435080

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha