پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ مهر ۱۳۹۰، ۱۴:۰۰

ذاکری:

عملیات میدانی سرشماری نفوس و مسکن در خراسان رضوی انجام شد

عملیات میدانی سرشماری نفوس و مسکن در خراسان رضوی انجام شد

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر کل آمار و اطلاعات استانداری خراسان رضوی از انجام عملیات میدانی مرحله سوم آموزش سرشماری نفوس و مسکن سال جاری در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی ذاکری ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: امروز بالغ بر سه هزار و 500 نفر از فراگیران مشهد در مناطق از پیش تعیین شده اقدام به جمع آوری اطلاعات خانوارها کردند.

مدیرکل آمار و اطلاعات استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: خانوارهایی که آمارگیران به صورت آزمایشی به آنان مراجعه کرده اند همزمان با آغاز رسمی سرشماری که از دوم تا 22 آبانماه برگزار می شود مجددا باید در این سرشماری شرکت کنند.

ذاکری افزود: با توجه به موقعیت ویژه خراسان رضوی و با عنایت به بسترسازی و فراهم شدن مقدمات اجرایی با همکاری تمامی دستگاه ها و جلب مشارکت صد در صدی مردم، استان رتبه اول را در سرشماری نفوس و مسکن امسال به دست خواهد آورد.

وی گفت: سرعت، دقت و کسب اطلاعات صحیح در آمار بسیار مهم است و رشد و پیشرفت و شکوفایی کشور در گرو داشتن آمار صحیح، دقیق و به هنگام می باشد چرا که برنامه ریزی ها بر این اساس صورت می گیرد.

کد خبر 1435541

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha