پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ مهر ۱۳۹۰، ۹:۰۶

هنوز برخی دانشجویان دانشگاه شریف در نمازخانه می‌‌خوابند

هنوز برخی دانشجویان دانشگاه شریف در نمازخانه می‌‌خوابند

رئیس دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به برخی مشکلات در این دانشگاه گفت: هنوز در دانشگاه صنعتی شریف برخی از دانشجویان در نمازخانه می‌خوابند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا روستا آزاد در نشست روسای دانشگاه‌ها با وزیر علوم گفت: اگر رئیس دانشگاه باید به فعالیت‌های فرهنگی اهمیت بدهد پس نباید لنگ نان و جای خواب دانشجویان باشد.

وی افزود: بودجه 2500 میلیارد تومانی در سازمان برنامه و بودجه می‌آید اما با 10 تا 15 درصد کاهش تصویب می‌شود. این در حالی است که باید عنایت بیشتری در حوزه‌های مالی دانشگاه‌ها صورت گیرد. 
 
همچنین جهانشیر امینی رئیس دانشگاه کردستان نیز در این نشست گفت: دانشجویان در استان کردستان با کمبودهایی مواجه هستند و شرایط زندگی را هنوز نمی‌دانند این در حالی است که باید در دانشگاه‌ها مراکز مشاوره‌ حضور فعالی داشته باشند.
 
 
کد خبر 1437260

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha