پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ مهر ۱۳۹۰، ۷:۳۱

در گفتگو با مهر عنوان شد:

تسویه بدهی تامین اجتماعی با وزارت بهداشت

تسویه بدهی تامین اجتماعی با وزارت بهداشت

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی از تسویه بدهی این سازمان با وزارت بهداشت خبر داد و گفت: در حال حاضر هیچ بدهی به وزارت بداشت نداریم.

دکتر رحمت‌الله حافظی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طی هفته آینده 200 میلیارد تومان به دانشگاههای علوم پزشکی پرداخت می شود و به این ترتیب تمامی اسناد ارائه شده به تامین اجتماعی از سوی این دانشگاهها تسویه خواهد شد.

وی تاکید کرد: با این تسویه دیگر هیچ بدهی به وزارت بهداشت نداریم بلکه 26 میلیارد تومان نیز از این وزارتخانه مطالبه داریم.

مدیرعامل صندوق تامین اجتماعی گفت: بیمارستانهای ملکی تأمین‌اجتماعی در سراسر کشور 11 میلیارد تومان از دانشگاه‌های علوم پزشکی طلب دارند که این طلب به دلیل ارائه خدمات درمانی به مصدومان حوادث ترافیکی است که از دو سال پیش تاکنون تسویه نشده است.

کد خبر 1437896

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha