پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ مهر ۱۳۹۰، ۹:۰۹

راستاد در گفتگو با مهر:

امید زنده ماندن حبس شدگان گمرنک شد

امید زنده ماندن حبس شدگان گمرنک شد

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: با توجه به اینکه افراد محبوس شده در کشتی کوشا به علائمی که برای اطلاع از زنده بودن آنها توسط گروه تجسس و نجات ارسال می شود پاسخ نمی دهند امید برای زنده ماندن آنها بسیار کمرنگ شده است.

محمد راستاد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با این وجود همچنان عملیات تجسس ادامه دارد، افزود: دو سوم اتاق فشار شناور مغروق شده که شش غواص در آن محبوس هستند را آب فراگرفته که هنوز علت آبگرفتگی  این اتاق مشخص نیست.

وی با بیان اینکه از سرنشینان این شناور هفت نفر جان خود را از دست داده و شش نفر ناپدید شده اند، افزود: شش نفر از غواصان شناور دریایی کوشا که همگی هندی هستند در اتاقکهای فشار و در عمق 60 متری حبس شده اند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: تمامی دستگاه های الکترونیکی ویژه یافتن اشیای مغروق در دریا در حال عملیات جهت تجسس و نجات غواصان محبوس شده این کشتی هستند.

وی با بیان اینکه گروه 40 نفری غواصان گروه تجسس با روشن شدن هوا عملیات تجسس را آغاز کرده اند، گفت: نتیجه نهایی در مورد وضعیت شش غواص محبوس در اتاقک فشار شناور کوشا یک و دیگر سرنشینان مفقود شناور مغروق تا ساعتهای آتی مشخص خواهد شد.

کد خبر 1439439

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha