سعید افشار نادری در گفتگو با خبرنگار مهر، برپایی انتخابات پرشور نهمین دوره مجلس شورای اسلامی را نیازمند عزمی ملی و جزمی راسخ دانست و افزود: انتخابات سرنوشت کشور را رقم می زند و رهبر فرزانه انقلاب نیز بر آن تأکید در سفر خود به استان کرمانشاه فرمایشات ارزشمندی را در این زمینه ارائه دادند.
وی گفت: همواره در راستای برگزاری انتخابات از منویات رهبری، بهره برده ایم و این نخستین گام برای برگزاری انتخاباتی پرشور، با نشاط و سالم است.
نماینده عالی دولت در شهرستان فیروزکوه ادامه داد: حضور و آرای مردم سبب می شود تا افتراقی که در سطح جامعه ممکن است، وجود داشته باشد تبدیل به وحدت شود و این نخستین اصل است که انتخابات می تواند امنیت کشور را تضمین کند.
حضور حداکثری مردم در صحنه انتخابات بسیار مهم است
وی با بیان اینکه حضور حداکثری مردم در صحنه انتخابات بسیار مهم است، عنوان کرد: تلاش و فعالیت تمام دستگاههای اجرایی در این زمینه شد تا مردم از نظام فاصله نگیرند، چراکه حضور حداکثری مردم در صحنه پشتوانه نظام اسلامی است.
افشارنادری افزود: همچنین با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی به استان کرمانشاه، پیامهای زیادی را با خود به همراه دارد؛ این سفر به معنای واقعی کلمه نمایان کننده عشق مردم به ولایت و انقلاب اسلامی است.
وی بیان داشت: با وجود تمام توطئه هایی که علیه دولت و نظام اسلامی انجام می شود، خدمات رسانی خوبی در برهه کنونی در سطح جامعه انجام می گیرد و باید به گونه ای اقدام شود که وحدت مردم و مسئولان همواره حفظ شود.
فرماندار فیروزکوه اضافه کرد: اگر این وحدت همراه با یکپارچگی ملت حفظ شود، بی شک انتخابات خوبی در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی پیش رو قرار دارد.
وی همچنین با تأکید بر لزوم توجه همه دست اندرکاران برگزاری انتخابات به اصل اساسی قانون مداری، یادآور شد: پیش از این و در انتخابات گذشته مشاهده شد که عده ای از قانون تمکین نکردند و این سبب ایجاد مشکلاتی شد که باید جلوی آن گرفته شود و در تمام مراحل برگزاری انتخابات به اصل قانون مداری توجه شود.
برگزار کنندگان حقیقی انتخابات خود مردم هستند
مدیر عالی اجرایی شهرستان فیروزکوه با تأکید بر اینکه در نظام اسلامی متولی و برگزار کنندگان حقیقی انتخابات خود مردم هستند، افزود: رهبری تأکید دارند که افراد دلسوز، اصلح و کارآمد در انتخابات برگزیده شوند و این افراد از جمله کسانی باشند که به کانونهای قدرت و ثروت وابستگی ندارند.
وی با تأکید بر اینکه آثار و برکات انقلاب همواره باید بسط پیدا کند، گفت: هم اکنون ایران اسلامی به عنوان الگوی بسیاری از کشورها مطرح بوده و انقلابهای امروز جهان از شیوه انقلاب اسلامی ایران الگو برداری کردند.
فرماندار شهرستان فیروزکوه ادامه داد: با اینکه کشورهای سلطه گر دنبال فرافکنی در این زمینه هستند و می خواهند بحرانهای کشور خود را به سمت ایران اسلامی سوق دهند، مردم باید همواره از رهبر معظم انقلاب اسلامی تبعیت کنند تا این نقشه ها و توطئه ها خنثی شود.
نظر شما