پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ آبان ۱۳۹۰، ۹:۲۲

فدایی به مهر خبر داد:

راهیابی بیش از 50 مقاله به مرحله داوری همایش مبانی نظری کتابداری

راهیابی بیش از 50 مقاله به مرحله داوری همایش مبانی نظری کتابداری

دبیر علمی همایش «مبانی نظری و فلسفه علم کتابداری و اطلاع‌رسانی» از راهیابی بیش از 50 مقاله به مرحله داوری این همایش خبر داد.

غلامرضا فدایی در گفتگو با خبرنگار مهر از دریافت حدود 110 چکیده مقاله تا پایان مهلت اعلام شده (15 مهر) برای حضور در این همایش خبر داد و گفت: از این تعداد، بیش از 50 مقاله برای داوری در همایش، تائید شد و ما از نگارندگان آنها خواستیم اصل مقالاتشان را به دبیرخانه ارسال کنند.

وی افزود: تاکنون هم متن کامل 53 مقاله به دبیرخانه آمده و یکی، دو مقاله دیگر هم در چند روز آینده ارسال خواهد شد و پس از آن، داوری نهایی مقالات آغاز می‌شود.

به گفته دبیر علمی این همایش مقالات ارسالی در موضوعاتی مانند طبقه‌بندی علوم کتابداری و اطلاع‌رسانی، اخلاق اطلاعاتی، اخلاق اسلامی و کتابداری و چالش‌های این رشته نوشته شده است.

فدایی در عین حال با اشاره به کمبود متخصص در زمینه علم کتابداری تاکید کرد: دور از انتظار نیست افرادی که در این حوزه قلم می‌زنند، کم باشند و تعداد مقالات هم به همین نسبت پائین باشد. 

همایش ملی «مبانی نظری و فلسفه علم کتابداری و اطلاع رسانی» 22 آبان ماه و با مشارکت انجمن کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران، دانشگاه تهران و سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در محل این سازمان و همایش بین‌المللی آن هم اردیبهشت ماه 1391 در تهران برگزار می‌شود.

برگزاری این همایش پس از بازنگری در محتوای دروس رشته کتابداری، مصوب شد و هدف از آن بررسی مبانی نظری و فلسفه کتابداری و اطلاع‌رسانی در ایران است.
کد خبر 1440654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha