پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ آبان ۱۳۹۰، ۱۳:۱۹

در گفتگو با مهر اعلام شد:

یک تانکر حاوی 10 تن روغن در خور موسی واژگون شد/ جلوگیری از آلودگی دریایی

یک تانکر حاوی 10 تن روغن در خور موسی واژگون شد/ جلوگیری از آلودگی دریایی

ماهشهر - خبرگزاری مهر: معاون دریایی و بندری اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: مرکز مقابله با آلودگی دریایی این اداره کل از آلودگی دریایی بر اثر واژگونی تانکر حامل 10 تن روغن پایه در حوالی خور موسی پیشگیری کرد.

علیرضا خجسته در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی دریافت خبر مبنی بر وقوع حادثه واژگونی یک دستگاه کامیون تانکر حامل 10 تن روغن پایه در حوالی خور زنگی و احتمال بروز آلودگی نفتی، بلافاصله تیمهای ارزیاب و واکنش سریع مرکز مقابله با آلودگی این اداره کل به موقعیت حادثه اعزام شد.

وی گفت: تیمهای مذکور با توجه به اینکه مواد در حال سرازیر شدن به آبهای ساحلی مجاور بود با اتخاذ تمهیداتی از بروز حادثه آلودگی دریایی جلوگیری به عمل آوردند.

معاون دریایی و بندری اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان استفاده از بوم و پدهای جاذب برای جلوگیری از انتشار مایعات رها شده در سطح زمین، احداث خاکریز انحرافی برای تغییر مسیر ریزش مایعات و انباشت موقت مواد نفتی اعزام دو دستگاه کامیون هفت هزار لیتری به محل وقوع واژگونی تانکر برای جمع آوری مواد توسط پمپ کف کش و انتقال به داخل مخازن کامیون‌ها و امداد رسانی به کامیون واژگون شده را از جمله بخشهای این عملیات مقابله با آلودگی دریایی برشمرد.

خجسته افزود: با حضور به موقع تیمهای ارزیاب و واکنش سریع این اداره کل ضمن پیشگیری از بروز آلودگی زیست محیطی، مقدار هفت هزار لیتر مواد رها شده از خودرو حادثه دیده با تمهیدات اشاره شده جمع آوری وبه داخل کامیونهای مخصوص انتقال یافت.
کد خبر 1440971

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha