پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ آبان ۱۳۹۰، ۱۳:۲۶

زندگی شهید نریمی مستند شد

زندگی شهید نریمی مستند شد

مستند "پرواز در هور" با موضوع زندگی شهید نریمی به نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی قاسم عبادی‌فر تهیه شده است.

قاسم عبادی‌فر تهیه‌کننده و کارگردان مستند "پرواز در هور" در این باره به خبرنگار مهر گفت:  این مستند به سفارش صدا و سیمای مرکز خوزستان در یک قسمت 27 دقیقه‌ای تهیه می‌شود.

وی ادامه داد: این مستند نگاهی به زندگی، مبارزات انقلابی و چگونگی شهادت سردار شهید حاج مهدی نریمی فرمانده مخابرات قرارگاه سری نصرت و همرزم او سردار شهید حاج علی هاشمی در جزایر مجنون دارد. در این مستند علاوه بر زندگینامه شهید، اعضای خانواده و همرزمان ایشان در زمینه ویژگی‌های کاری و اخلاقی شهید نظرات‌شان را بازگو می‌کنند.

عبادی فر افزود: تحقیقات و مراحل پیش تولید این مستند همچون مصاحبه با همرزمان شهید و گردآوری مطالب تحقیقی از همرزمان شهید همچون سرهنگ عباس عفری، سرهنگ کلاه کج، دکتر بوستانی و ... در سه ماه انجام شد تا اطلاعات این مستند هر چه دقیق‌تر به مخاطب ارائه شود.

مستند "پرواز در هور" در لوکیشن‌های مختلف در شهرستان‌های اهواز و امیدیه در محل زندگی، خدمت و تحصیل شهید نریمی ضبط شده است.
 
دیگر عوامل این مستند عبارتند از تصویربردار، نورپرداز و صدابردار: مصطفی فولادی، گوینده متن و تدوین: علی برومند، دستیار صدا و تصویر: افشین خورشیدی و مدیر تولید: مهران نصرت پناه

کد خبر 1441029

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha