پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ آبان ۱۳۹۰، ۱۸:۵۳

حدادی به مهر خبر داد:

امکان انتقال تعدادی از دانشکده های دانشگاه های معتبر به ساوجبلاغ

امکان انتقال تعدادی از دانشکده های دانشگاه های معتبر به ساوجبلاغ

ساوجبلاغ - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان ساوجبلاغ از فراهم شدن امکان انتقال تعدادی از دانشکده های دانشگاه های معتبر به ساوجبلاغ خبر داد و این امر را بسیار مهم دانست.

علی حدادی در گفتگو با خبرنگار مهر از ایجاد مجتمع دانشگاهی در ساوجبلاغ خبر داد و افزود: با ایجاد این مجتمع در آینده ای نزدیک، شرایط انتقال تعدادی از دانشکده های دانشگاههای معتبر به این شهرستان فراهم می شود.

وی ادامه داد: ساخت این مجتمع دانشگاهی یکی از نیازهای مردم منطقه بود که در سفر استانی سال گذشته هیئت دولت به استان البرز، این امر به تصویب رسید و زمینه های تحقق آن فراهم خواهد شد.

فرماندار ساوجبلاغ اضافه کرد: برای ساخت مجتمع دانشگاهی شهرستان ساوجبلاغ در استان البرز، 100 هکتار زمین در شهر جدید هشتگرد اختصاص یافت.

وی یادآور شد: مقدمات واگذاری این زمین به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز شده و سایر اقدامات لازم نیز صورت می گیرد.

این مسئول گفت: بهره برداری از خط قطار شهری کرج به هشتگرد که در سال آینده محقق می شود، دنبال خواهد شد.

فرماندار ساوجبلاغ افزود: این امر، شرایط لازم برای تسهیل در تردد دانشجویان از نقاط مختلف استان تهران و البرز را به این شهرستان فراهم می کند.

کد خبر 1441372

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha