به گزارش خبرنگار مهر، هادی سلیمانپور امروز دوشنبه در همایش ملی " روابط ایران و اتحادیه اروپایی؛ تجارب پیشین چشم انداز پیش رو" گفت: در مکانیزم های جدید برای حل و فصل مشکلات و پیشرفت و شکوفایی بازیگران عرصه بین المللی و در نهایت ایجاد امنیت نیاز به برنامه ریزی از سوی بخش های مختلف داریم.
وی افزود: توفیق بازیگران در رسیدن به این اهداف، به درک تحولات جاری بین الملل و چشم اندازهای آتی آن وابسته است و از همین رو رویکردهای منطقی و واقع بینانه می تواند چنین شرایطی را محقق سازد.
رئیس مرکز آموزش و پژوهش های بین المللی وزارت امور خارجه با اعلام اینکه تلاش های دست جمعی می تواند ساز و کارهای مناسبی را برای بهبود مناسبات بین المللی پدید آورد، گفت: جمهوری اسلامی ایران و اروپا می توانند به عنوان دو بازیگر عمده بین الملل نقش موثری در پیشبرد اهداف جمعی در عرصه بین الملل داشته باشند.
وی همچنین گفت ما معتقدیم با توجه به تأثیرگذاری ایران در عرصه بین الملل به خصوص در منطقه، به رغم برخی اختلاف نظرها طرفین ناگزیر از استمرار روابط خود بوده و اروپا و ایران نمی توانند نقش همدیگر را در مناسبات بین المللی نادیده بگیرند.
سلیمانپور با اشاره به ظرفیت های بسیار بالای روابط ایران و اروپا گفت: بر اساس کنش های فعلی می توان گامی برای دستیابی به روابط معقول برداشت تا چهارچوب های تازه ای را فراروی طرفین قرار دهد.
وی همچنین به نقش کانون های اندیشه به عنوان بازیگران فعال عرصه بین الملل اشاره کرد و گفت: در همین راستا دفتر مطالعات و پژوهش های بین الملل به عنوان اندیشکده وظیفه خود دانست که بدون هر گونه پیش داوری، چالش ها و فرصت های روابط ایران و اروپا را مورد بررسی قرار داده و نتیجه فعالیت را به شکل راهبرد پیشنهادی به دستگاه های سیاست گذار کشور ارائه کند.
وی همچنین گفت: از اواخر سال گذشته برنامه ریزی برای برگزاری این همایش را آغاز کردیم و با استفاده از نظرات اساتید، برگزاری همایش ایران و اروپا طراحی شد.
سلیمانپور تصریح کرد: نزدیک به 150 مقاله برای این همایش دریافت شد که 120 مقابله مورد پذیرش قرار گرفت و پس از بررسی های بعدی حدود 40 مقاله از هیئت داوران در قالب کتاب چاپ شد.
رئیس مرکز آموزش و پژوهش وزارت امور خارجه در پایان گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در این همایش به 5 موضوع اصلی که سوژه مقالات بوده است پرداخته می شود.
نظر شما