به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامرضا محمد زاده ظهر دوشنبه در مراسم افتتاح دوره آموزشی مدیران اداری و مالی ادارات کل اوقاف کشور گفت: فارس دارای 300 هزار رقبه، یک هزار و 400 بقعه متبرکه است که طبق آمار حدود یک هشتم بقای متبرکه کشور در این استان قرار دارد.
وی ادامه داد: این استان با توجه به سوابق طولانی در بحث وقف دارای 160 هزار سند استیجاری است که توسط 19 اداره و دفتر نمایندگی در کل استان فارس اداره می شود.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان فارس با اشاره به اینکه در این استان بیش از چهارهزار مسجد وجود دارد، یادآور شد: سالانه به طور متوسط 100 باب مسجد افتتاح می شود که طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته طی یک دوره پنج ساله چنین فعالیتها در خصوص ساخت مساجد و مرمت آنها ادامه خواهد داشت.
حجت الاسلام محمدزاده با اشاره به اینکه تا پایان سال جاری کار مرمت تمامی امامزادگان استان به اتمام خواهد رسید، یادآور شد: یکی از مباحث مهم در این اداره کل بحث نوسازی و مرمت بقای متبرکه است که در این راستا تا پایان سال انجام اینگونه فعالیتها در تمامی امامزادگان استان به اتمام خواهد رسید.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان فارس در خصوص افزایش اعتبارت این اداره کل در سال جاری، تاکید کرد: در بخش اعتبارت دولتی در سال جاری توجه خاصی به بقای متبرکه استان شده که در این میان در سال گذشته مبلغ 13 میلیارد تومان به این بخش اختصاص داده شد و در سال جاری پیش بینی ما به رقمی حدود 30 میلیارد تومان است.
نظر شما