پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳ آبان ۱۳۹۰، ۱۲:۱۴

لی یومی:

زنان کماندار ایران باز هم شانس المپیکی شدن دارند

زنان کماندار ایران باز هم شانس المپیکی شدن دارند

سرمربی تیم تیروکمان زنان کشورمان پس از بازماندن بانوان کماندار از کسب سهمیه المپیک لندن گفت: زنان کماندار ایران باز هم شانس المپیکی شدن دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، لی یومی سرمربی کره ای تیم ملی تیروکمان زنان کشورمان پس از پایان رقابتهای گزینشی المپیک در تهران گفت: کار ساره اسدی در رسیدن به مرحله نهایی مسابقات گزینشی المپیک بسیار خوب بود. هرچند وی نتوانست در مقابل حریف قدرتمندش به برتری برسد اما من از عملکردش بسیار راضی بودم.

وی افزود: کمانداران زن باز هم شانس المپیکی شدن دارند. ما پس از چند هفته استراحت دوباره تمرینات مان را از سر می گیریم. این بار کمانداران می توانند شانس خود را در مسابقات جهانی آمریکا محک بزنند.

لی یومی خاطرنشان کرد: رقابتهای جام جهانی تیروکمان  در اردیبهشت ماه سال آینده جنبه گزینشی المپیک دارد. این رقابتها میدان بسیار خوبی برای کسب آخرین سهمیه ها برای کشورهایی است که سهمیه کمی گرفته یا نگرفته اند است.

وی ادامه داد: زنان ما در این مسابقات هم شانس کسب سهمیه انفرادی و هم تیمی دارند. مطمئنا تیم با هم برای کسب هر دو سهمیه تلاش می‌کند. هدف ما بهتر شدن وضعیت تیراندازان در این مدت است.

سرمربی کره ای تیم زنان کشورمان در مورد مدال طلا و نقره کمانداران کامپوند و ریکرو دختران هم گفت: مریم رنجبر مدت زیادی نیست که در ترکیب تیم ملی کشورمان قرار دارد. اما با این حال توانست خود را زودتر از دیگران بالا بکشد و به خوبی هم برابر رقبا پیروز و در نهایت مدال طلا گرفت.

وی بیان کرد: دهقان هم عملکرد خوبی داشت. وی اولین مدال نقره ریکرو زنان ایران در آسیا را کسب کرد. موفقیت خوبی بود. دهقان در فینال فاصله کمی با رقیبش داشت و می توانست مدال طلا هم بگیرد.

لی یومی حضور ورزشکاران نوجوان در مدرسه آرش و آذر را مثبت دانست  و گفت: این ها آینده تیروکمان ایران هستند. آنها می توانند در آینده مدال آور و نماینده ایران در المپیک باشند.

هفدهمین دوره مسابقات تیراندازی باکمان قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک لندن از 28 مهر تا دوم آبان ماه در تهران برگزار شد. کمانداران ایران در این رقابتها با کسب 3 مدال طلا و دو نقره و یک سهمیه المپیک به مقام قهرمانی آسیا رسیدند.

کد خبر 1442783

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha