پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ آبان ۱۳۹۰، ۱۴:۲۴

والی‌زاده به مهر خبر داد:

نمایش آثار حاضر در جشنواره «هنر در رسانه» در نمایشگاه مطبوعات

نمایش آثار حاضر در جشنواره «هنر در رسانه» در نمایشگاه مطبوعات

دبیر جشنواره بین‌المللی هنر در رسانه از نمایش بیش از 1250 اثر شرکت کننده در نمایشگاه هجدهم مطبوعات و خبرگزاری‌ها خبر داد.

ساسان والی‌زاده در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: بعد از پایان مهلت فراخوان نخستین جشنواره بین المللی «هنر در رسانه» مورخ 30 مهر بیش از 1250 اثر از 25 کشور دنیا در سه موضوع عکس، کاریکاتور و گرافیک و صفحه‌آرایی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

وی با بیان اینکه «استقبال پررنگ کشورهای خارجی از این جشنواره به ویژه در زمینه کاریکاتور و عکس قابل توجه بود» افزود:«این آثار در هجدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها از فردا 4 آبان ماه به نمایش گذاشته خواهد شد و برگزیدگان نهایی در مراسم اختتامیه نمایشگاه مطبوعات معرفی خواهند شد.

دبیر جشنواره بین‌المللی هنر در رسانه افزود: جایزه نخست این جشنواره به تفکیک رشته‌های سه گانه شامل 3 هزار یورو و برای مقام‌های دوم  و سوم 2 هزار و هزار یورو خواهد بود؛ ضمن اینکه به اثر برگزیده این جشنواره از بین آثار ارسال شده با  مضمون صلح و عدالت، جایزه بزرگ 5 هزار یورویی تعلق خواهد گرفت.

هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها از امروز تا 10 آبان در مصلی دایر است. 

کد خبر 1443204

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha