پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ آبان ۱۳۹۰، ۱۴:۱۹

در هفته بسیج دانش آموزی/

880 دانش آموز بسیجی از قم به اردو‌های راهیان نور اعزام می‌شوند

880 دانش آموز بسیجی از قم به اردو‌های راهیان نور اعزام می‌شوند

قم - خبرگزاری مهر: مسئول سازمان بسیج دانش آموزی و فرهنگیان سپاه علی ابن ابیطالب(ع) از اعزام 880 دانش آموز بسیجی به اردوهای راهیان نور همزمان با هفته بسیج دانش‌آموزی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد علی مختاران قبل از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی به تشریح برنامه‌های این هفته پرداخت و گفت: هفته بسیج دانش آموزی از هفتم آبانماه آغاز و در سیزدهم آبان‌ماه همزمان با روز مبارزه با استکبار جهانی به پایان می‌رسد که همزمان با این هفته 880 دانش آموز بسیجی در قالب چهار گروه 220 نفره به اردوهای راهیان نور و بازدید از مناطق عملیاتی اعزام می‌شوند.

وی در خصوص برنامه‌های روز اول این هفته گفت: نام این روز دانش آموز بسیجی ، بصیرت و ولایت است که دانش آموزان بسیجی در این هفته با حضور در صبحگاه سپاه علی ابن ابیطالب(ع) و آذین بندی مدارس همچنین اعزام به اردوهای راهیان نور به گرامیداشت این روز خواهند پرداخت.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی و فرهنگیان سپاه علی ابن ابیطالب(ع) ادامه داد: در روز یکشنبه هشتم آبان ماه که همزمان با روز بزرگداشت شهید فهمیده نیز هست زنگ ایثار شهادت به پاسداشت این شهید دانش آموز در مدارس نواخته خواهد شد.

شهید 12 ساله‌ای که با اجازه کتبی از آیت الله خامنه‌ای به جبهه اعزام شد

وی افزود: روز دوشنبه نهم آبان ماه روز بزرگداشت شهدای دانش آموز، شهید مرحمت بالازاده و شهیده سهام خیام است که دانش‌آموزان بسیجی در این روز همزمان با برگزاری مسابقات قرآن به اردوهای راهیان نور اعزام می‌شوند.

مختاران با بیان اینکه شهید مرحمت بالازاده تنها رزمنده‌ای بود که در سن دوازده سالگی با اجازه کتبی مقام معظم رهبری که در آن زمان رئیس جمهور کشور بودند، به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل اعزام شد، افزود: شهید خیام نیز دانش‌آموز شهیدی است که با سنگ به مقابله با دشمن پرداخت که الگوی مناسبی جهت شور دفاعی برای دانش آموزان نسل حاضر است.

وی اظهار کرد: در روز سه شنبه که چهارمین روز از هفته بسیج است، دانش آموزان با خانواده شهدا دیدار کرده و از مربیان سپاه در واحدهای بسیج دانش آموزی با سخنرانی سرهنگ حافظی تجلیل خواهد شد.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی و فرهنگیان سپاه علی ابن ابیطالب(ع) گفت در پنجمین روز از هفته بسیج دانش آموزی، گردهم آیی دانش آموزان نخبه بسیجی برگزار خواهند شد.

وی افزود: در پنج شنبه دوازدهم آبان ماه نیز مراسم غبار روبی از مزار شهدا توسط دانش آموزان بسیجی انجام خواهد شد.

برگزاری مراسم 13 آبان در بیت امام راحل(ره) در قم

مختاران بیان کرد: در روز جمعه سیزده آبان ماه همزمان با روز مبارزه با استکبار جهانی دانش آموزان قم با حضور در نماز پر شکوه جمعه و شرکت در راهپیمایی عظیم روز مبارزه با استکبار جهانی در بیت امام‌(ره) در قم تجمع کرده و تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل و بیعت با مقام معظم رهبری، پرچم انقلاب را در دست نسل امروز برای جهانیان به اهتزاز در آورده و حمایت خود را از بیداری اسلامی و جنبش ضد سرمایه‌داری اعلام خواهند کرد.

وی افزود: در این روز مسابقه نقاشی با عنوان آمریکا شیطان بزرگ و دشمن کودکان در مسیر راهپیمایی برای کودکان برگزار خواهد شد.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی و فرهنگیان سپاه قم با اشاره به بیداری اسلامی و جنبش ضد سرمایه‌داری در غرب بیان کرد: اهداف امام‌(ره) که در حدود نیم قرن گذشته برنامه ریزی برای دستیابی به آنها کلید خورد امروزه در حال تحقق یافتن است و آگاهی دادن به دانش آموزان در این زمینه از اهداف مهم برنامه‌های این هفته به شمار می‌رود.

وجود 90 هزار دانش آموز بسیجی در قم

وی در خصوص دیگر اهداف اجرای برنامه‌ها در این هفته گفت: منظور از گرامیداشت این هفته تجدید میثاق با آرمان‌های بلند امام(ره) و رهبر معظم انقلاب است که برای دستیابی به آن اهداف دیگری از جمله ترویج آرمان‌های انقلاب اسلامی، روحیه عدالت طلبی، ارتقای غرور ملی جوانان در دستیابی به فناوری هسته‌ای، اعلام انزجار از مداخله‌های استکبار، اعلام حمایت از مردم مظلوم فلسطین، لبنان، عراق و بحرین و ترویج روحیه شور و نشاط انقلابی است.

مختاران در ادامه با اشاره به آغاز ثبت‌نام مجدد و پیش بینی برای ده هزار ثبت نام جدید در بسیج دانش آموزی، تصریح کرد: هم اکنون بیش از 90 هزار دانش آموز بسیجی در استان وجود دارد که 50 درصد از این تعداد را خواهران تشکیل می‌دهند.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی و فرهنگیان سپاه علی ابن ابیطالب(ع) در پایان گفت : استان قم 895 شهید دانش آموز و 65 شهید فرهنگی دارد.
 

کد خبر 1444314

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha