پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ آبان ۱۳۹۰، ۱۴:۴۹

زند مقدم مطرح کرد:

روزانه 50 گونه گیاهی در دنیا منقرض می شود/ کره زمین را دریابیم!

روزانه 50 گونه گیاهی در دنیا منقرض می شود/ کره زمین را دریابیم!

خرم آباد - خبرگزاری مهر: کارشناس پروژه حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی با بیان اینکه روزانه 50 گونه گیاهی در دنیا منقرض می شود، گفت: باید با همکاری یکدیگر بتوانیم جلوی تخریب ها را بگیریم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی زند مقدم پیش از ظهر سه شنبه در سمینار آموزشی حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی در سخنانی با اشاره به افزایش جمعیت ایران نسبت به گذشته اظهار داشت: اکر به فکر حفاظت از منابع خود نباشیم در آینده مشکلات زیادی را پیش رو خواهیم داشت.

وی تصریح کرد: هم اکنون جمعیت ایران به بیش از 75 میلیون نفر رسیده که این افزایش جمعیت موجب شده است که منابع ما به شدت رو به تحلیل برود.

زند مقدم ادامه داد: عدم توجه کافی و بهره برداری نامناسب و غیر پایدار از منابع طبیعی موجب از بین رفتن این منابع شده است.

کارشناس پروژه حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی با اشاره به اینکه هنوز هیچ کره دیگری برای سکونت انسان کشف نشده است و سفرهای سفینه ها به کرات دیگر برای کشف یک مکان مناسب برای زندگی بدون نتیجه بوده است، اظهار داشت: ما باید از منابع موجود در کره زمین نهایت استفاده را کنیم و منابع تجدید شونده محیط زیست را مورد بهره برداری مناسب قرار دهیم.

وی تصریح کرد: در صورت استفاده نادرست از منابع مورد نیاز خود در آینده حتی برای تهیه غذا هم مشکل خواهیم داشت.

زند مقدم با اشاره به اینکه منابع زیستی ما در حال از بین رفتن است، اظهار امیدواری کرد که با برنامه ریزی های صورت گرفته در خصوص اجرای پروژه حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی مسئولان با بی مهری با این پروژه برخورد نکنند.

وی با بیان اینکه مناطق خاصی به عنوان پایلوت اجرای این پروژه در منطقه مرکزی زاگرس در نظر گرفته شده است اظهار داشت: در این مناطق ویژه به منظور فرهنگ سازی در خصوص مسائل مربوط به محیط زیست آموزش های مختلفی به مردم ارائه می شود.

کارشناس پروژه حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی با بیان اینکه این پروژه در مناطقی هم چون یاسوج، اصفهان و شهرکرد اجرایی شده است اظهار داشت: برای جلوگیری از تخریب طبیعت زمان دارد از دست می رود و اگر زودتر اقدام نکنیم در آینده با مشکلات بسیاری مواجه خواهیم شد.

زند مقدم با بیان اینکه روزانه 50 گونه گیاهی در دنیا منقرض می شود، اظهار داشت: برای حفظ مراتع، جنگل ها و آبزیان و... باید دست به دست هم دهیم و با همکاری یکدیگر بتوانیم جلوی تخریب ها را بگیریم.

کد خبر 1449612

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha