پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ دی ۱۳۸۳، ۱۵:۱۰

سخنگوي دولت در تشريح مصوبات هيات وزيران ؛

بيش از شش ميليارد دلار تقاضاي مصوب سرمايه گذاري خارجي در 27 ماه گذشته داشتيم

عبدالله رمضان زاده سخنگوي دولت در تشريح مصوبات هيات وزيران از بيش از 6 ميليارد دلار تقاضاي مصوب سرمايه گذاري خارجي در كشور از سال 81 تا سه ماهه اول امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر" ، عبدالله رمضان زاده در تشريح مصوبات هيات وزيران اضافه كرد: وزارت امور اقتصاد و دارايي گزارشي از اقدامات صورت گرفته  در مورد جلب سرمايه‌ گذاري خارجي به هيأت وزيران ارائه كرد كه بر اساس اين گزارش، در نتيجه‌ اقدامات انجام ‌شده در زمينه اصلاح قوانين و مقررات در حوزه‌ هاي مالي و ايجاد ستاد تشويق و حمايت از سرمايه ‌گذاري خارجي در كليه‌ استانهاي كشور و ايجاد امكان لازم براي دسترسي سرمايه‌ گذاران به اطلاعات مورد نياز، از طرق مختلف، شاهد رشد استقبال چشمگير سرمايه ‌گذاران خارجي در دو سال اخير بوديم كه آمار مراجعان به سازمان سرمايه ‌گذاري در مقايسه با سال 80 كه تنها 67 ميليون دلار جذب سرمايه ‌گذاري خارجي مصوب داشتيم، رشد داشته است.

رمضان زاده گفت: از سال 81 تاكنون يعني تا سه ماهه اول امسال بيش از 6 ميليارد دلار تقاضاي مصوب سرمايه ‌گذاري خارجي در كشور داريم كه در سه ماهه دوم مشكلاتي به وجود آمده است، از اين تعداد حدود 85 درصد پروژه‌ ها در حال اجراست كه البته اين غير از تاو و تركسل است كه فعلا تكليف اقدامات اجرايي آن مشخص نيست كه دولت ضمن تشكر از اقدامات انجام ‌شده بر ضرورت رفع هرگونه مانع براي سرمايه‌ گذاري خارجي نيز تأكيد دارد.

سخنگوي دولت با اشاره به تعيين تكليف براي شوراي پول و اعتبار توسط هيات وزيران گفت: بر اين اساس شوراي پول و اعتبار موظف شده تا نسبت به كاهش نرخ سود تسهيلات بانكي اقدامات لازم را در بخش فرهنگ، هنر و تحقيقات انجام دهد.

وي تصريح كرد: با توجه به مشكلاتي كه آبگيري سد كارون 3 براي برخي روستاهاي منطقه به ‌وجود آورده بود، وزارت نيرو موظف شد نسبت به مطالعه و احداث پل ارتباطي از بالادست مخزن سد كارون تا پايان سال 83 اقدام كند و شركتهاي آب و فاضلاب، برق، مخابرات و راه و ترابري استان خوزستان موظف به پيگيري نيازهاي روستاييان آن منطقه شدند.

رمضان زاده در تشريح ديگر مصوبات دولت گفت: لايحه موافقتنامه‌ اجتناب از اخذ ماليات مضاعف در مورد ماليات بر درآمد و سرمايه بين ايران و عمان و بحرين به تصويب هيأت دولت رسيد ضمن اينكه لايحه موافقتنامه‌ همكاري و كمك متقابل اداري بر موضوعات گمركي بين جمهوري بلاروس و جمهوري اسلامي ايران به تصويب رسيد.

سخنگوي دولت از تصويب لايحه الحاق ايران به كنوانسيون چارچوب بهداشت جهاني در مورد كنترل دخانيات خبر داد و گفت: از تمام كساني ‌كه نسبت به مساله جعل نام خليج فارس حساسيت داشته‌ اند، تشكر كرد.

کد خبر 144984

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha