ولی اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مراسم 13 آبان گفت: با توجه به مسائل اخیر در جهان و وقوع بیداری اسلامی در منطقه باید مراسم ملی روز مبارزه با استکبار با شکوه هرچه بیشتر برگزار شود.
وی با تأکید بر اینکه امیدواریم کشورهای منطقه در مرحله تدوین نهایی قانون اساسی هم از اهرم اسلامی استفاده کنند و تحت تأثیر اقدامات سازماندهی شده آمریکا و انگلیس قرار نگیرند، گفت: وقوع اینگونه بیداری ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نوید 13 آبان پرشکوهی را می دهد.
نماینده تهران در مجلس در ادامه به جنش وال استریت اشاره کرد و گفت: جنبش وال استریت کاپتیالیسم و سرمایه داری را به چالش کشیده است و نظریه پردازانی را که نظام سرمایه داری را در دیدگاه نخبگان و فعالان سیاسی نهادینه کرده بودند و به دنبال این بودند تا القا کنند نظام سرمایه داری منسجم ترین الگو برای بشر است به شکست نشانده است.
عضو هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان با بیان اینکه بیداری اسلامی و جنبش وال استریت در آستانه مراسم 13 آبان رخ داده و باید آن را مدنظر قرار دهیم، گفت: تمام صحبت و شعارهای ما در روز ملی مبارزه با استکبار باید به چالش کشاندن نظریات غربی در مورد نظام سرمایه داری و کاپیتالیسم باشد.
نماینده مردم گرمی تأکید کرد: اگر ما بتوانیم جنبش جدیدی در خصوص بیداری جهان راه بیندازیم بزرگترین خدمت را انجام داده ایم.
اسماعیلی در خصوص مهمترین راهبرد مراسم 13 آبان گفت: اگر بتوانیم با فریاد کردن عدالت خواهی جمهوری اسلامی ایران و محکوم کردن تروریسم بین المللی توسط آمریکا راهبری در پیش بگیریم این بهترین راهبرد است که خودبه خود بر جنبش وال استریت تأثیر خواهد گذاشت.
نظر شما