به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علیرضا مصداقی نیا افزود: مذاکرات لازم برای اجرای این دستورالعمل با بیمه ها انجام شده و طبق تفاهمات انجام شده در این مذاکرات امیدواریم این دستورالعمل مورد موافقت همه ذینفعان قرار گرفته و تا یکی دو هفته آینده اجرایی شود.
وی گفت: جلسات متعددی با مسئولان بیمه در خصوص این دستورالعمل انجام شده و در فضای خوبی از تفاهمات این مسئولان آمادگی خود را برای موافقت و اجرایی شدن این دستورالعمل اعلام کرده اند.
معاون بهداشتی وزارت بهداشت با بیان اینکه امسال باید قدمهای بزرگی در خصوص طرح پزشک خانواده برداشته شود تا بتوانیم طی مدت 5 سال برنامه پنجم این طرح را در سراسر کشور اجرایی کنیم، اظهار داشت: مشکلات درونی این طرح کمتر از مشکلات بیرونی آن است زیرا در درون وزارت بهداشت عزم جدی برای اجرای این طرح وجود داشته و برنامه ریزیهای لازم نیز در این خصوص انجام شده است.
مصداقی نیا در پایان از برگزاری جلساتی بین کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در این خصوص خبر داد.
نظر شما