به گزارش خبرنگار مهر، اورنگ ایلامی صبح شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این بیمارستان صحرایی اواسط شهریور ماه در این بخش محروم راه اندازی شد و دارای امکانات پاراکلینیکی، آزمایشگاه، رادیولوژی و دندان پزشکی است.
وی خدمات این بیمارستان را رایگان عنوان کرد و اظهار داشت: پزشکان متخصص داخلی، جراحی عمومی، جراحی مغز و اعصاب، جراحی چشم، گوش، حلق و بینی، ارتوپدی و قلب، کار ویزیت بیماران نیازمند در این بیمارستان را انجام می دهند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بیان کرد: از مجموع چهارهزار بیمار مراجعه کننده به این بیمارستان، تاکنون 51 بیمار برای درمان به بیمارستان های شهر یاسوج و یا استان های همجوار اعزام شده اند.
وی یادآور شد: معاونت درمان دانشگاه هزینه عمل جراحی سهم بیمار را پرداخت می کند و بیمار برای اعمال جراحی نیازی به پرداخت هیچگونه هزینه دیگر ندارند.
ایلامی بیان داشت: بیمارانی که دفترچه بیمه درمانی ندارند نیز از طریق بیمه ایرانیان به آنها دفترچه داده شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اظهار داشت: پزشکانی که در بیمارستان صحرایی مارگون خدمت می کنند، افرادی خیر و نیکوکار هستند که بسیاری از آنها از دریافت هزینه دستمزد خود صرف نظر کرده اند.
وی عنوان کرد: این خدمات درمانی برای دانشگاه علوم پزشکی هزینههای زیادی را در بر دارد و لازم است استاندار محترم، نمایندگان مجلس و همه ارگانها و سازمانهای دولتی در این امر مهم دانشگاه علوم پزشکی را یاری کنند.
نظر شما