پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ آبان ۱۳۹۰، ۱۵:۱۷

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی:

انعکاس پیام 13 آبان ایران پایه های کاخ استکبار جهانی را لرزاند

انعکاس پیام 13 آبان ایران پایه های کاخ استکبار جهانی را لرزاند

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی؛ با صدور بیانیه ای ضمن تقدیر و از حضور هوشمندانۀ مردم ایران اسلامی در مراسم یوم الله 13 آبان اعلام کرد : پیام استکبارستیزی ملت بزرگ و مقتدر ایران ، در آن سوی آبها و در قلب نظام سرمایه داری غرب لرزه انداخت.

 به گزارش خبرگزاری مهر، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد برگزاری مراسم یوم الله 13 آبان در این بیانیه آورده است ؛ دیروز سیل مردم آگاه ، هوشیار و همیشه در صحنۀ ایران اسلامی در تجمع ضد استکباری یوم اله 13 آبان در سراسر کشور ؛ بار دیگر تجلی بخش اراده و اقتدار ملی و بصیرت و شجاعت مثال زدنی ایرانیان در مسیر مبارزه با استکبار واستعمار واستبداد آمریکایی بود . حضوری که بار دیگر پیام عظیم یوم الله 13 آبان ملت سرافراز ایران اسلامی - یعنی استکبارستیزی و مبارزه با ظلم و طاغوت - را به ملت های عدالتخواه وآزاداندیش در سراسر جهان به ویژه به قیام های اسلامی و مردمی منطقه و "جنبش تسخیر وال استریت امریکا " منعکس و نقشه‌های شوم دشمنان قسم خورده این نظام را همچون همیشه، نقش برآب کرد .

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این بیانیه ادامه داده است : این نمایش حضور انقلابی ملت ایران ، لبیکی مجدد به رهبر معظم انقلاب و عهدی دوباره با آرمان‌های خمینی کبیر و میثاقی دیگربار با ارزش‌های انقلاب بود.

در این بیانیه تصریح شده است: افشای دو سند از صد سند جنایات آمریکای جهانخوار توسط دبیر شورای عالی امنیت ملی ثابت نمود، اقشار مختلف مردم ایران به ویژه جوانان، دانش‌آموزان، دانشجویان و طلاب برای صیانت و حمایت از انقلاب اسلامی ایران گوش به فرمان رهبر آزاده‌ خود مقاوم و استوار تا آخرین نقش و قطره خون، همچون سدی مستحکم در مقابل زیاده‌خواهی آنان ایستادگی خواهند کرد و همواره نفرت خویش را از آمریکای مستکبر و اسرائیل غاصب جنایتکار اعلام داشته و آنان را دشمن شماره یک ملت‌های مستقل و آزاده می‌داند.

در پایان این بیانیه آمده است: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد مرکزی برگزاری مراسم یوم الله13 آبان ، این همه خلوص و شور و اشتیاق همراه با بصیرت مردم رشید ایران اسلامی را گرامی داشته و از امت همیشه در صحنه ایران برای خلق حماسۀ حضور ملی در 13 آبان 1390 تقدیر و تشکر می‌نماید.

کد خبر 1452772

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha