به گزارش خبرنگار مهر، عادل علیپور ظهر یکشنبه در جلسه شورای سیاست گذاری شهر و روستای دولت الکترونیک در سلطانیه با بیان اینکه ستاد دولت الکترونیک استان زنجان در راستای اجرای برنامه های دولت تشکیل شده است افزود: استان زنجان در تشکیل ستاد دولت الکترونیک در کشور پیشتاز است.
علیپور افزود: توسعه گردشگری کشور را در گرو فرهنگسازی عمومی دانست و گفت: این امر نیازمند عزم عمومی و تبلیغات گسترده است.
وی ادامه داد: گنبد سلطانیه یکی از آثار ثبت شده در سازمان جهانی است که در مقایسه با آثار دیگر کشورها می تواند جاذبه های زیادی داشته باشد.
وی با اشاره به همسویی و همکاری دستگاه های اجرایی استان ادامه داد:: در راستای رسیدن به اهداف ستاد دولت الکترونیک مبنی بر راه اندازی شهر و روستای الکترونیک، تمامی دستگاه های استان پیشتاز بودند و فراتر از حد انتظار همکاری داشتند.
علیپور از ارائه 400 خدمت الکترونیک در استان زنجان خبر داد و گفت: در حال حاضر خدمات دولت الکترونیک در استان زنجان از مرز 400 مورد گذشته و پیش بینی می شود تا پایان سال بیش از 500 خدمت در استان ارائه شود.
وی هدف از اجرای سیاست های دولت الکترونیک را کاهش هزینه های دولت و خدمت رسانی بیشتر به مردم عنوان کرد و ادامه داد: انتقال همه خدمات فعلی به سلطانیه و همچنین روستایی که قرار است به عنوان پایلوت روستای الکترونیکی
نتخاب شود جهش عظیمی در راستای الکترونیکی کردن روستاها است.
معاون پشتیبانی و منابع انسانی استانداری زنجان یادآور شد: از امروز دفتر شهر الکترونیکی سلطانیه رسما کار خود را آغاز خواهد کرد و امیدواریم این حرکت گامی در جهت توسعه و عمران این شهر و همچنین کل استان زنجان باشد.
علیپور با اشاره به روستاهای کرسف، سهرین، سوکهریز و سنبل آباد گفت: این روستاها به منظور انتخاب به عنوان روستای پایلوت الکترونیکی در حال بررسی هستند
نظر شما