به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدی زاده صبح چهارشنبه در مراسم افتتاح این همایش، با اشاره به ارسال 169 مقاله به دبیرخانه این همایش، اظهار داشت: از این تعداد 126 مقاله توسط هیئت داوران پذیرفته شده است.
وی اضافه کرد: از این تعداد 20 مقاله به صورت شفاهی و 106 مقاله به صورت پوستر در همایش ملی زرشک و عناب خراسان جنوبی ارائه خواهد شد.
احمدی زاده تعداد داوران این همایش را 25 نفر عنوان کرد و بیان داشت: این همایش در سه بخش مقاله، فیلم و عکس برگزارشده است.
وی با بیان اینکه مقالات در چهار بخش مصوب و داوری شده است، افزود: کشاورزی و باغبانی، پزشکی و سلامت، اقتصاد و تجارت و فرآوری از جمله بخش های مقلات انتخاب شده هستند.
احمدی زاده اضافه کرد: در این بخش ها به ترتیب 54، 15، 35 و 25 مقاله به همایش ملی زرشک و عناب استان ارائه شده است.
دبیر کمیته علمی همایش ملی زرشک و عناب خراسان جنوبی با اشاره به برنامه های جانبی این همایش، عنوان کرد: برای نخستین بار شش کارگاه آموزشی شامل تغذیه، آفات و بیماری ها، برند زرشک و عناب و.. و دو مورد بازدید در زمینه های باغات الگویی، زرشک و عناب از جمله این برنامه ها است.
وی ادامه داد: همچنین در حاشیه این همایش نکات کلیدی و کاربردی در زمینه کاشت، داشت و برداشت محصولات زرشک و عناب به صورت نشریه در اختیار باغداران قرار می گیرد.
احمدی زاده با اشاره به افتتاح کانون ملی هماهنگی زرشک و عناب در مرداد ماه سال جاریی، یادآور شد: این کانون با هدف ایجاد هماهنگی، سیاستگذاری و حمایت از فعالیت های منجر به ارتقاء عملکرد، کیفیت دو محصول زرشک و عناب، بهبود معاش و اقتصاد کشاورزان و تولیدکنندگان و صنایع راه اندازی شده است.
نظر شما