دكتر محمد باقر هوشنگي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : بيمه شده اي كه دفترچه خود را در اختيار افراد ديگري قرار مي دهد و توسط پزشك مربوطه شناسايي شود سازمان خدمات درماني علاوه بر اينكه هزينه درماني را از بيمه شده دريافت مي كند اداره تخلفات اداري نيز برخورد لازم را با بيمه شده خواهد نمود .
وي افزود : با وجود هماهنگي لازم ميان سازمانهاي بيمه گر در جهت كاهش سوء استفاده از دفترچه بيمه صورت گرفته اما كماكان با اين معضل مواجه هستيم و كاهشي در اين امر نداشته ايم.
وي گفت : سازمان خدمات درماني استعلامي از مراجع تقليد در خصوص سوء استفاده از دفترچه بيمه انجام داد كه مراجع تقليد نيز استفاده از سوء استفاده از دفترچه بيمه شخص ديگررا حرام اعلام كردند .
هوشنگي گفت : نظارت بر حل مشكل سوء استفاده از دفترچه هاي بيمه بر عهده سازمان هاي بيمه گر است اما با وجود نظارت كماكان با اين مشكل در مراكز سرپايي و بستري مواجه هستيم .
مدير كل درآمد سازمان خدمات درماني خاطر نشان كرد : با وجود اينكه نظارت بر 40 هزار مركز طرف قرارداد براي جلوگيري از سوء استفاده از دفترچه بيمه تا حدود بسياري مشكل است اما بايد سازمان خدمات درماني نظارت خود را بر اين مراكز تا حد امكان افزايش دهد.
نظر شما