به گزارش خبرنگار مهر، در ابتدای هفته که پشت سر گذاشتیم رهبر معظم انقلاب در پیامی بمناسبت کنگره عظیم حج، قیام و انقلاب در برخی کشورهای اسلامی را از مهمترین مسائل جهان اسلام و حقایق نهفته در آن را آیات بینات الهی برشمردند و تاکید کردند: امت اسلامی بویژه ملتهای بپاخاسته، برای ادامه مسیر نیازمند دو عنصر "تداوم ایستادگی" و "هوشیاری در برابر حیله های قدرتهای بین المللی" هستند.
فرمانده معظم کل قوا در مراسم تحلیف و دانش آموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه افسری امام علی (ع) که امروز انجام شد در سخنان مهمی، نیروهای مسلح را مایه عزت ملت و کشور ایران و نوک پیکان استوار دفاع ملی دانستند و تأکید کردند: دشمنان بخصوص آمریکا و دست نشانده گانش و رژیم صهیونیستی بدانند، ملت ایران اهل تجاوز به هیچ کشور و ملتی نیست اما هرگونه تجاوز و حتی تهدید را با قدرت کامل و بگونه ای پاسخ خواهد داد که متعرضان و متجاوزان را از درون متلاشی کند.
روابط عمومی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از برخی اظهار نظرها در رابطه با تغییر ساختار نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: اصحاب رسانه و تریبون از نقل و یا انعکاس هرگونه مطلب منتسب به رهبر معظم انقلاب اسلامی و دفتر معظم له، که خارج از مجاری رسمی دفتر مقام معظم رهبری منتشر می شود، به طور جدی خودداری نمایند.
همچنین احمدی نژاد در دیدار میراکومار، رئیس مجلس نمایندگان (لوک سابهای) هند با بیان اینکه روابط دو کشور در یک حوزه فرهنگی و تمدنی قرار دارند، خاطر نشان کرد: پیوندهای فرهنگی و عاطفی میان مردم ایران و هند بسیار مستحکم است.
رئیسجمهور در دیدار فرستاده ویژه رئیس جمهور بروندی با قدردانی از حمایت بروندی از جمهوری اسلامی ایران در مجامع جهانی اظهار داشت: ایران و بروندی با داشتن دیدگاه مشترک می توانند در مسیر گسترش همه جانبه روابط گام های مستحکمی به نفع دو ملت و منطقه بردارند.
اتهام اخیر آمریکا از ساحت ملت ایران به دور است
احمدی نژاد در واکنش به ادعاهای بی پایه و اساس مقامات آمریکایی علیه ایران با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به رغم تکاپوی دولت آمریکا دوستی خود را با تمامی ملتهای منطقه تقویت خواهد کرد، گفت: اتهام اخیری که دولت آمریکا علیه ایران مطرح کرده از ساحت ملت ایران به دور است.
همچنین رئیس جمهور با بیان اینکه دولتی که با گستاخی و پرویی 5 هزار بمب اتم دارد جمهوری اسلامی ایران را متهم به داشتن بمب اتمی می کند گفت: از این رو دولت آمریکا اگر بخواهد در مقابل ملت ایران به رفتارهای غلط و خصمانه خود ادامه دهد باید بداند که پاسخ ملت ایران پشیمان کننده خواهد بود.
سردار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران نیز در واکنش به تهدیدات ایالات متحده آمریکا علیه فرماندهان سپاه با بیان اینکه ما یقین داریم که صداهای شوم ترور و دهشت افکنی که از کنگره آمریکا بلند می شود صدای مردم این کشور نیست، گفت: ما صدای واقعی مردم آمریکا را در جنبش وال استریت شنیده ایم که خواستار پایان یافتن چنین نظام ظالمانه ای هستند.
اشیاءعتیقه قاچاق شده به انگلیس به کشور بازگشت
هجده قطعه اشیاء باستانی قاچاق شده به انگلیس روز جمعه با پیگیری و همکاری مشترک وزارت امور خارجه ، معاونت حقوقی ریاست جمهوری و سازمان میراث فرهنگی به کشور بازگردانده شد و قرار است به موزه ملی تقدیم شود.
کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تصمیم دارد تخلفات دولت در هدفمندی یارانه ها از جمله استقراض از بانک مرکزی در سال 89 و عدم بازپرداخت آن، عدم پرداخت سهم بخش تولید و استفاده از یارانه برق برای پرداخت یارانه به خانواده ها را طبق ماده 233 آیئن نامه داخلی به صحن مجلس گزارش کند.
براساس تبصره 1 این ماده چنانچه نظر مجلس بر تایید گزارش باشد، موضوع جهت رسیدگی به قوه قضائیه و سایر مراجع ذی صلاح ارسال می شود تا خارج از نوبت و بدون تشریفات دادرسی رسیدگی شود.
براساس تبصره 2 نیز درصورتی که مجلس در مورد رئیس جمهور یا هریک از وزیران سه نوبت رای به وارد بودن گزارش بدهد طرح استیضاح در صورت رعایت مفاد اصل 89 قانون اساسی در دستور کار قرار خواهد گرفت.
دوره تربیت مربی ویژه مدیران و کارشناسان انتخابات استانها از سه شنبه این هفته در سالن یکصد نفره وزارت کشور به مدت هفت روز برگزار شد. این دوره آموزشی به مدت یک هفته در دو بخش تربیت مربیان در حوزه اطلاعات و فن آوری و حوزه اجرایی، برگزار می شود.
ناوشکن جماران در که در قالب ناوگروه شانزدهم نیروی دریایی ارتش نخستین بار در حال انجام مأموریت در آبهای آزاد است، پس از ورود به دریای سرخ در دومین درگیری خود با پدیده تروریسم دریایی با رشادت و هوشیاری نفتکش ایرانی را از چنگ دزدان دریایی نجات داد.
آمانو با رفتار خود آبروی آژانس بین المللی انرژی اتمی را نبرد
در این رابطه خطیب نماز عید قربان با هشدار اینکه رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی با رفتار خود آبروی آژانس را نبرد، گفت: ایران امروز در سایه دین کشوری مقتدر و نیرومند است که در برابر هر توطئه ای آنچنان مقابله به مثل خواهد کرد که مایه عبرت برای دیگران شود.
نظر شما