پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ دی ۱۳۸۳، ۱۷:۱۹

با صدور اطلاعيه اي

شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي سالروز قيام خونين نوزدهم دي را گراميداشت

شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي در اطلاعيه اي فرارسيدن سالروز قيام خونين مردم قم و به شهادت رسيدن جمع كثيري از هموطنان عزيزمان بدست رژيم دژخيم پهلوي در نوزدهم ديماه سال 56 را گرامي داشت .

به گزارش خبرگزاري مهر در اين اطلاعيه آمده است : قيام طلاب و روحانيون شهر قم در ديماه سال 56 برگ زريني بر شجاعت و يكپارچگي ملت مبارز و عزت خواه ايران اسلامي است كه با جان گذشتگي در راه اسلام و انقلاب و به زمين ريخته شدن خون پاكشان به همگان درس همدلي ، استواري ، پايمردي و ايمان داده اند و گام موثري در راه پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي برداشتند .
شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي ضمن گراميداشت ياد و نام شهداي اين قيام خونين ، از مردم هميشه در صحنه و انقلابي ايران اسلامي دعوت كرد تا در ويژه برنامه هاي اين روز بزرگ شركت نمايند.
کد خبر 145779

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha