پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ آبان ۱۳۹۰، ۱۵:۴۶

وزیری نسب به مهر خبر داد:

کتابها و دروس دانشگاهی نمی توانند بافت قالی کرمانی را آموزش دهند

کتابها و دروس دانشگاهی نمی توانند بافت قالی کرمانی را آموزش دهند

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس اتحادیه صنف فرش دستباف کرمان با اشاره به ورود فارغ التحصیلان دانشگاهی به بازار تولید فرش و قالی گفت: قالی بافی یک کار هنری است که با کتاب نمی توان آن را آموزش داد بلکه علاقه می خواهد.

محمد رضا وزیری نسب در گفتگو با خبرنگار مهر درخصوص ورود فارغ التحصیلان به بازار تولید فرش اظهار داشت: دولت دانشگاه فرش را احداث کرده اما دانشجویان این مراکز علمی اطلاعات فنی ندارند و آموزش های تئوری آنها هم در حدی نیست که بتوانند وارد بازار تولید فرش شوند.

وی ابراز داشت: در حال حاضر در کارگاههای قالی بافی هنرمندانی هستند که سواد ندارند اما آن چنان نقش قالی ها را می خوانند که از عهده کمتر کسی بر می آید.

وزیری نسب همچنین با اشاره به مقرون به صرفه نبودن تولید فرش دستباف در شرایط کنونی گفت: دولت باید حمایت های تشویقی و امکانات لازم را در اختیار بافنده ها قرار دهد تا به ادامه کار ترغیب شوند.

وی تصریح کرد: در غیر این صورت نسلی که هم اکنون در حال بافندگی فرش و قالی هستند نسل پیر و مسنی است که به زودی از جرگه کارگری خارج می شوند ما به نسل آینده هم برای ورود به این هنر امیدی نداریم.
 

کد خبر 1458271

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha