پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ آبان ۱۳۹۰، ۱۳:۴۷

رجبی خبر داد:

انتشار ویژه نامه اطلاع رسانی در استانداری البرز

انتشار ویژه نامه اطلاع رسانی در استانداری البرز

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس شورای اطلاع رسانی استان البرز از تدوین ویژه نامه ای به منظور اطلاع رسانی اخبار استان به مردم در معاونت سیاسی استانداری خبر داد.

ناصر رجبی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر و با اشاره به اینکه اطلاع رسانی از سیاستهای راهبردی دولت است، اظهار داشت: سعی بر این است که با مکانیزمهای مختلف این کار تقویت شود و مردم در روند اجرای برنامه ها قرار بگیرند.

وی گفت: نشست با خبرنگاران، دیدار چهره به چهره با مردم و حضور در نماز جمعه از جمله ابزارهای پیش بینی شده برای پاسخگویی به مردم است.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار البرز افزود: در همین خصوص به زودی ویژه نامه ای در معاونت سیاسی استانداری برای گزارش اخبار استان به مردم تدوین می شود.

این مسئول با بیان اینکه ویژه نامه ممکن است بصورت هفتگی یا دو هفته نامه منتشر شود، یادآور شد: هدف از این کار اطلاع رسانی و ارتباط مداوم با مردم است تا در جریان اخبار استان قرار بگیرند.

کد خبر 1459094

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha