پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ آبان ۱۳۹۰، ۱۳:۴۵

مریدی زاده خبر داد:

برگزاری جشنواره "کتاب من" در هرمزگان

برگزاری جشنواره "کتاب من" در هرمزگان

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان از برگزاری جشنواره "کتاب من" به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در هرمزگان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علی مریدی زاده با اشاره به برگزاری جشنواره "کتاب من" در هرمزگان، بیان داشت: این جشنواره با همکاری معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش، با هدف ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه برگزار می شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان افزود: در این جشنواره مجموعه ای از کتب مختلف به متقاضیان داده می شود و آنها باید پس از خواندن کتاب خلاصه آن را نوشته و به دبیرخانه جشنواره در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تحویل دهند.

وی اضافه کرد: پس از جمع آوری خلاصه ی نوشته ها و داوری آثار به بهترین نوشته هدایای نفیسی اهداء می شود و همچنین توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجموعه ای از بهترین خلاصه نوشته ها به صورت کتاب چاپ می شود.

مریدی زاده اظهار داشت: این جشنواره امسال در مقطع راهنمایی و دبیرستان با هدف ترغیب جوانان و نوجوانان به مطالعه، برگزار می شود.

کد خبر 1459098

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha