پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ آبان ۱۳۹۰، ۱۷:۱۲

پس از استقبال عمومی/

نمایش "که را بنویسم، که را ننویسم" به جشنواره سراسری تئاتر مقاوت راه یافت

نمایش "که را بنویسم، که را ننویسم" به جشنواره سراسری تئاتر مقاوت راه یافت

اردبیل - خبرگزاری مهر: نمایش "که را بنویسم، که را ننویسم" به کارگردانی جاوید رخشانی از اردبیل به سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت کشور راه یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش "که را بنویسم،که را ننویسم" نوشته فرهاد ارشاد و به کارگردانی جاوید رخشانی بوده که بیش از این در بخش رپرتوار جشنواره در اردبیل به روی صحنه رفته بود.

این نمایش که با استقبال خوبی از سوی مخاطبان و منتقدان مواجه شده بود، توانست جواز حضور در بخش مسابقه سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت کشور را نیز به دست آورد.

این جشنواره با حضور 11 نمایش از استانهای کشور و 15نمایش از تهران از 28 آبان ماه تا 3 آذرماه جاری در تهران برگزار خواهد شد.

براساس برنامه های اعلامی از سوی دبیرخانه این جشنواره قرار است نمایش "که را بنویسم،که را ننویسم" در 29 آبان ماه در سالن خانه نمایش اداره تئاتر به روی صحنه برود.

گفتنی است در این نمایش شاهد مجتهدزاده و فرنوش فهیمی به عنوان بازیگران، کیوان باقلاچی طراح صحنه و وفا ابریشمی به عنوان آهنگساز ایفای نقش کرده اند.
 

کد خبر 1459385

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha