به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حسن اکبری ظهر سه شنبه همزمان با عید سعید غدیر در مراسم کلنگ زنی بیمارستان 200 تختخوابی علی بن ابیطالب(ع)، با اشاره به اینکه اساس در دین غدیر خم است، اظهار داشت: حضرت محمد(ص) به پیامبری مبعوث شد که غدیر را ابلاغ کند و همه انبیای الهی برای معرفی غدیر خم آمدهاند.
وی با اشاره به اینکه هر کاری در ذی الحجه آغاز شود به کمال میرسد، ابراز داشت: غدیر خم یک حادثه، اتفاق و جریان نیست بلکه روزی است که تاریخ هستی در آن روز رقم خورد.
نماینده ولی فقیه در سپاه علی ابن ابیطالب(ع) با تأکید بر ضرورت انجام فعالیتهای زیربنایی در حوزه بهداشت و درمان نیروهای مسلح گفت: کلنگ زنی بیمارستان 200 تختخوابی نیز مصادف با عید سعید غدیر خم شد و همچنین نام این بیمارستان نیز مزین به نام علی ابن ابیطالب(ع) است.
وی ادامه داد: اگر مردم تمام جان و توانشان را در راه خدمت به خلق خدا به کار گیرند پاداش و نتیجه کار خود را در این دنیا خواهند گرفت.
حجت الاسلام اکبری با اشاره به افتخار آفرینی جوانان ایران در وزنه برداری افزود: برافراشته شدن نام دین و اسلام در دنیای معاند یک نعمت است و تمام این افتخارات از برکات اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران است.
نماینده ولی فقیه در سپاه علی ابن ابیطالب(ع) اظهار داشت: خدمت و عبادت از منظر اهل بیت(ع) میتواند انسان را سعادتمند کند و آب و حیات و زندگی هستی به برکت ولایت امیر المومنین(ع) است.

قم - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در سپاه علی ابن ابیطالب(ع) استان قم غدیر خم را اساس دین عنوان کرد و گفت: نبوت و رسالت همه انبیای الهی برای معرفی غدیر خم است.
کد خبر 1460728
نظر شما