پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ آبان ۱۳۹۰، ۱۶:۱۹

حسین زاده در گفتگو با مهر:

مصرف آب در مازندران هفت درصد کاهش یافت

مصرف آب در مازندران هفت درصد کاهش یافت

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرعامل آبفای مازندران گفت: با اجرای طرح هدفمندی، مصرف آب در مازندران هفت درصد کاهش یافت.

محمد تقی حسین زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها، مصرف آب آشامیدنی شهری در مازندران در هفت ماهه امسال، هفت درصد کاهش یافته است.

وی افزود: با اجرای طرح هدفمند شدن یارانه ها به طور متوسط ، دو  درصد در مصارف صنعتی و 9 درصد در مصارف خانگی کاهش مصرف آب را شاهد بودیم.

حسین زاده با اشاره به اینکه مردم باید در مصرف آب صرفه جویی داشته باشند، گفت: میانگین مصرف آب برای هر نفر در شبانه روز حدود 220 لیتر بوده این در حالی است که میزان مصرف روزانه آب برای هر نفر در شبانه روز به طور میانگین 150 لیتر تعیین شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران با بیان اینکه ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب و افزایش روحیه مشارکت پذیری بین دانش آموزان، اولیاء و مربیان مهمترین مسئله ای است که باید به آن توجه ویژه داشت تصریح کرد: اگر می خواهیم تحولی در زمینه اصلاح الگوی مصرف آب به وجود آید باید از مدارس شروع کنیم.

حسین زاده با بیان اینکه رشد جمعیت و توسعه اقتصادی اجتماعی موجب افزایش تقاضای آب شهری شده است تصریح کرد: موثرترین اقدامات درست مصرف کردن آب مدارس و منازل استفاده از شیرآلات و تجهیزاتی بوده که بدین منظور طراحی شده است.

وی مدیریت مصرف و اثربخشی آن در کنترل میزان مصرف آب شرب با هدفمند شدن یارانه ها را مهم ترین اهداف اجرای این طرح عنوان کرد و افزود: آب یک امانت الهی است و مصرف نادرست آن آینده موجودات و انسانها را با خطر مواجه می کند.

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران به  جشنواره آب اشاره و تصریح کرد: در راستای تحقق تفاهمنامه بین وزارت آموزش و پرورش و  شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور  از سالهای گذشته جشنواره آب در کشور و مازندران برگزار شده است.

حسین زاده با بیان اینکه هرچه دانش بیشتر باشد از نعمات ارزشمند خداوند استفاده بهتری خواهیم کرد افزود: تدوین مطالب آموزشی با موضوع آب در کتابهای درسی مدارس، تولید نرم افزار مکمل آموزشی مقطع دبستان، برگزاری جشنواره نخستین واژه آب و راه اندازی گروه های دانش آموزی از فعالیتهای مشترک آموزشی فرهنگی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با وزارت اموزش و پرورش است.

 
 
کد خبر 1461258

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha