به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال ماشین سازی تبریز بعد از ظهر پنجشنبه از هفته هفتم لیگ یک مقابل کاوه تهران قرار گرفته و با نتیجه سه بر دو موفق به شکست مهمان خود شد.
بر این اساس، تیم فوتبال ماشین سازی تبریز در پایان هفته هفتم، به تنهایی با 15 امتیاز در صدر گروه دو لیگ یک جای گرفته و کاوه تهران با سه امتیاز از این تعداد بازی، در قعر این لیست جای گرفت.
در این بازی سید حسین حسینی در دقایق 15 و 53 و رسول علیزاده نیز در دقیقه 17 از نقطه پنالتی گلهای سبزپوشان تبریزی را به ثمر رساندند.
در آنسوی میدان نیز علی ابوالفضلی در دقایق 16 و 19 بازی دو گل تیم کاوه تهران را به ثمر رساند.
ماشین سازی در این بازی گرچه بازی سراسر هجومی را در دستور کار خود قرار داده بود،اما تیم حریف با وجود جای گرفتن در قعر جدول لیگ یک، هرگز پا پس نکشید و با جواب دادن دو گل از سه گل، پایاپای حریف صدر نشین خود مبارزه کرد.
یکی از مهمترین نکات این بازی، حضور سه هزار تماشاگر علاقمند به ماشین سازی به عنوان قدیمی ترین تیم شمالغرب کشور بود.
به دلیل نتایج ضعیف سبزپوشان تبریزی در سالهای اخیر، این باشگاه تماشاگران خود را از دست داده بود اما به نظر می رسد در فصل جاری و با کسب نتایج قابل قبول و امید به صعود به لیگ برتر، تماشاگران تبریزی نیز با این تیم آشتی کرده باشند.
قضاوت این دیدار بر عهده فرزاد معبودی بود.
نظر شما