محمدحسین اصغریان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: گرچه جایگاه توسعه یافتگی صنعتی گیلان رتبه سیزدهم باقی مانده است ولی به لحاظ طرح های در حال ساخت رتبه هشتم تا نهم کشور را دارد.
وی همچنین با اشاره به اینکه گیلان به لحاظ طرح های درحال ساخت در بهترین وضعیت تاریخی خود قرار دارد، اظهار امیدواری کرد: با بهره برداری از این طرح ها رتبه توسعه یافتگی استان ارتقا یابد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از ایجاد سایت خودروسازی، الیاف کربن و سایر صنایع پیشرفته در استان خبر داد و بر لزوم کاهش مشکلات بخش صنعت و معدن استان تاکید کرد.
وی گفت : با ادغام صورت گرفته و تشکیل وزارت جدید با توجه به یکی بودن متولیان، سیاستگذاران و مجریان عرصه تولید و تجارت برخی مشکلات ناشی از عدم هماهنگی ها در این بخش رفع شده و انجام اموربا سرعت و سهولت بیشتری صورت خواهد گرفت.
اصغریان افزود: از دیگر مزایای این ادغام فراهم شدن فرصت بهره گیری از ظرفیت ها و فضاهای خالی موجود در عرصه تولید است که با برنامه ریزی مناسب و استفاده از این فرصت می توان شاهد افزایش ظرفیت تولید و فعالیت بیشتر بخش صنعت و معدن بود.
وی همچنین اظهار داشت: حوزه صنعت، معدن و تجارت در مجموع بیش از 40 درصد تولید ناخالص ملی را درون خود جای داده که نشانگر اهمیت فوق العاده این بخش در شکوفایی اقتصادی است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه ایجاد شهرک های صنفی فواید بسیاری برای صاحبان واحدهای صنفی و مردم به لحاظ کاهش هزینه ها، قیمت های کالاها و خدمات دارد، یادآورشد: علاوه براین انتقال واحدهای صنفی به این شهرک ها در کاهش برخی مشکلات شهری به ویژه ترافیک و آلودگی زیست محیطی مؤثر خواهد بود.
نظر شما