پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ آبان ۱۳۹۰، ۱۹:۴۹

شچاعی خواستار شد:

مسائل فرهنگی در جامعه کارگری تقویت شود

مسائل فرهنگی در جامعه کارگری تقویت شود

ساری - خبرگزاری مهر: نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر حفظ روابط کار در جامعه کارگری خواستار تقویت مسائل فرهنگی در جامعه کارگری از سوی متولیان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید رمضان شجاعی کیاسری عصر شنبه در مراسم گرامیداشت سالروز تصویب قانون کار جمهوری اسلامی ایران در سالن اجتماعات هلال احمر مازندران افزود: همه در تلاش هستیم تا حقوق قشر پویا و اثرگذار کارگری در جامعه استیفا شود.

وی اظهار داشت: قانون کار حقوق واقعی کارگران را استیفا می کند و تفسیر و تعبیر از قانون کار، نمی تواند مشکلی از جامعه کارگری رفع کند.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ضوابط اجرای قانون کار باید به  طرز صحیح لحاظ شود، تصریح کرد: قانون کار در هیچ یک از دولتهای جمهوری اسلامی ایران به مفهوم واقعی خود اجرایی نشده است.

شجاعی کیاسری با بیان اینکه اصلاح قانون کار به قیمت تضییع حقوق کارگران برای جامعه اثرگذار نیست، یادآور شد: وجود تشکلهای کارگری با تاکید بر اجرای همه فعالیتهای رسمی و ارتقاء تولید از کارکردهای اصلی قانون کار است.

وی با تاکید بر اینکه تشکلهای کارگری خود را بازیچه فعالیتهای سیاسی نکنند، افزود: تشکلهای کارگری باید برای استیفای حقوق کارگران شکل بگیرد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه حقوق کارگران نباید در حد شعاری مطالبه شود، اظهار داشت: باید نگاه فرهنگی در جامعه کارگری کشور بالا برود.

وی بیان داشت: حقوق جامعه کارگری نباید قربانی زیاده خواهی و ویژه طلبی برخی منفعت طلبان و مافیای اقتصادی شود.

شجاعی با اشاره به اینکه قانون کار تضمین کننده حقوق کارگران است، تصریح کرد: آموزش کارگران باید به مفهوم واقعی خود در صنوف کارگری تقویت شود.

کد خبر 1463797

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha