پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ آبان ۱۳۹۰، ۱۷:۱۶

در کرج/

کنگره منطقه ای جانوران سمی، زهرآگین و سموم جانوری برگزار می شود

کنگره منطقه ای جانوران سمی، زهرآگین و سموم جانوری برگزار می شود

کرج - خبرگزاری مهر: اولین کنگره منطقه ای جانوران سمی، زهرآگین وسموم جانوری یکم تا سوم آذر ماه در کرج برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، اولین کنگره منطقه ای جانوران سمی، زهرآگین و سموم جانوری از اول تا سوم آذر ماه، از سوی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و با مشارکت انجمن علمی حشره شناسی ایران، انجمن سم شناسی و مسمومیت های ایران و انجمن علمی طب اورژانس ایران برگزار خواهد شد.

اکولوژی، بیوسیستماتیک جانوران سمی، ژنتیک و فیزیولوژی و رفتار شناسی جانوران سمی، عوارض ومکانیسم اثر سموم جانوران سمی، سموم جانوری و فارماکولوژی، چشم انداز سموم جانوری در توسعه داروسازی، کمکهای اولیه و درمان و فیلوژنی، تاکسونومی و بیو جغرافیای جانوران سمی از محورهای بر گزاری این کنگره اعلام شده است.
 
این کنگره که همراه با کارگاه های آموزشی و دارای امتیاز باز آموزی است، از روز سه شنبه در موسسه سرم سازی رازی آغاز خواهد شد.
کد خبر 1464713

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha