به گزارش خبرگزاری مهر، روز گذشته محیطبان سید علی موسوی به همراه همکارانش در منطقه حفاظت شده «کولک» متوجه حضور شکارچیان غیرمجاز در منطقه شدند و برای دستگیری این افراد اقدام کردند.
این شکارچیان دو کل و بز وحشی را شکار کرده بودند که به محض مشاهده محیطبانان اقدام به فرار کردند.
حین تعقیب و گریز، یکی از شکارچیان محیطبانان را هدف قرار داد و به سوی آنان تیراندازی کرد و یکی از گلوله ها به کتف چپ محیطبان موسوی اصابت کرد و او را مجروح کرد.
اکیپ شکارچیان غیرمجاز در محدوده «تنگ تاریکه» دستگیر شدند اما فرد ضارب متواری شد.
محیطبان موسوی که از ماموران یگان محیطبانی «صالح آباد» از توابع شهرستان مهران است، پس از این واقعه به بیمارستان امام خمینی شهر ایلام منتقل شد.
غلامحسین کاظمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام درباره وضعیت محیطبان موسوی گفته است: حال وی خوب و رضایت بخش است و جای نگرانی نیست.
او درباره شکارچی متخلف متواری شده نیز گفته است: این فرد شناسایی شده اما در حال حاضر متواری است. مأموران نیروی انتظامی بخش صالح آباد نیز وی را تحت تعقیب قرار داده اند.
نظر شما